...

Guus Meeuwis deelt nieuwe single ‘Voor Mijn Hart’

Guus Meeuwis stelt ‘Voor Mijn Hart voor’

Guus Meeuwis met een nieuwe single ‘Voor Mijn Hart’. Half juni staat hij weer drie dagen na elkaar in het voetbalstadion van PSV Eindhoven voor zijn immens populaire ‘Groots met een zachte G’-concerten. Maar er is nog meer goed nieuws rond Guus Meeuwis, want op 20 mei 2023 verschijnt er een nieuw studioalbum. In aanloop naar de nieuwe concertreeks én het album bracht Guus, die ook in Vlaanderen doorbrak met zijn monsterhits ‘Het is een nacht’ en ‘Per spoor (Kedeng kedeng)’, zopas de nieuwe gloednieuwe single ‘Voor Mijn Hart’ uit. Dat liedje schreef hij samen met zijn goede vriend JW Roy en songwriter-producer Christon Kloosterboer. “Ieder liedje is een stukje uit m’n hoofd, een hersenspinsel gegoten in muziek, dat ik graag met je wil delen. Soms om te vieren, soms om te bemoedigen.

Guus Meeuwis Voor Mijn Hart

Nieuw album

De ene keer om te bespiegelen, de andere keer om te bezinnen. Om te troosten, om te verwonderen. Als m’n album straks uitkomt (zet 20 mei 2023 maar vast met een dikke stift in je agenda) kun je zelf kiezen welk stukje jij daarvan nodig hebt”, zegt Guus Meeuwis. In aanloop naar die nieuwe plaat bracht Guus zopas de nieuwe single ‘Voor Mijn Hart’ uit, een song die hij schreef en opnam met goede vriend JW Roy en producer-songwriter Christon Kloosterboer“Voor mijn hart ging het te snel. De liefde kan je soms verrassen. Ik hoop dat dit lied je ook verrast. Nieuw geluid, nieuwe energie: precies zoals ik me voel”, vult Guus aan wanneer we hem vragen hoe zijn nieuwe liedje aanvoelt.

Radiovriendelijke karakter

Voor Guus Meeuwis blijven het drukke tijden, want half juni staat hij alweer drie keer in het bomvolle voetbalstadion van PSV Eindhoven met zijn nog steeds razend populaire ‘Groots met een zachte G’-concerten. Ongetwijfeld komt dan ook zijn nieuwste ‘Voor Mijn Hart’ voorbij in de setlijst en wie weet herken je in die song ook wel de invloed van The War On Drugs indierocksong ‘I Don’t Live Here Anymore’? Zo straf is Guus’ nieuwste muzikale pareltje, een song die uitblinkt dankzij z’n radiovriendelijke karakter en hoog streamgehalte. Guus doet het weer én dat belooft voor de rest van de nieuwe songs die er volgende maand aankomen.

De nieuwe single ‘Voor Mijn Hart’ van Guus Meeuwis verscheen op Modestus Music en is nu digitaal beschikbaar.