...

Level Six geeft waanzinnige jubileumshow

Level Six vierde 10-jarig bestaan

Level Six vierde 10-jarig bestaan, Level Six blaast iedereen omver met Waanzinnige jubileumshow ‘Coming Home’. Level Six vierde afgelopen vrijdag (14/04) hun 10-jarig bestaan met een waanzinnige, uitverkochte Birthday Bash in Lint. De partyband van frontman Jo Hens en frontvrouw Lisa Michels raasde als een driftige orkaan door de AED Studios en blies de ruim 2000 feestvierders zonder enige schaamte omver met hun nieuwe liveshow ‘Coming Home’.

Level Six 10 Years

Partyhits en meezingers

De leukste partyhits en meezingers werden schijnbaar moeiteloos gecombineerd met de vetste rock- en dance anthems in een ruim 90 minuten durend feestorgasme. Voor een zeer verrassende extra icing on the birthday cake zorgden ex-frontvrouwen Esther SelsLaura Tesoro en Katerine Avgoustakis, die voor de gelegenheid nog een keertje het podium deelden met de band tijdens de nummers ‘I Kissed a Girl’ en ’Survivor’.

Level Six Livesfeer

Ongeziene ambiance

Ook in 2023 staat Level Six weer garant voor ongeziene ambiance. Met de nieuwe show ‘Coming Home’ onder de arm, wacht er alleszins opnieuw een ontzettend drukke festivalzomer met oa. Marktrock Poperinge, Boerenrock, AB Bierfeesten Oudenaarde, Weerdse Bierfeesten, Arendonk Zingt,… Check levelsixmusic.be  voor de lijst die de komende weken nog fors zal aangevuld worden!

Foto: House Of Entertainment.

Facebook ➤ www.facebook.com/levelsixmusic
Instagram ➤ www.instagram.com/levelsixmusic
TikTok ➤ @levelsixmusic