...

Eveline Hoste in Schone Vrouwen-podcast

Eveline Hoste vaart eigen koers

Eveline Hoste in Schone Vrouwen-podcast: “Ik vaar mijn eigen koers.” Ex-Miss Belgian Beauty, politica en zakenvrouw Eveline Hoste (42) doet als ‘Schone Vrouw’ al haar geheimen uit de doeken in de gelijknamige podcast van medevrouwelijk onderneemster Caroline Rigo (Rigorgeous). Tijdens het gesprek worden alle taboes van de tafel geveegd en praten de dames open en eerlijk over elk onderdeel van Evelines leven: het overwegen van cosmetische ingrepen, het ouderschap, waardevolle vriendschappen, de gezondheid, het vrouwelijk ondernemen en natuurlijk de liefde. Wat Eveline Hoste op dagelijkse basis bezighoudt, hoor je in de gloednieuwe aflevering van ‘Schone Vrouwen’, vanaf nu te beluisteren via http://rigorgeous.lnk.to/schonevrouwen. Naast een mooi uiterlijk is Eveline Hoste ook gezegend met een gouden netwerk. Jaren geleden ging ze door een zware periode en vond de broodnodige steun in haar omgeving. “Na mijn scheiding zijn mijn ouders een tijdje bij mij komen inwonen.

Eveline Hoste (podcast) Caroline Rigo en Cynthia Reekmans

Groepje ex-Miss Belgian Beauties

Het is een enorm cadeau om te weten dat zij er altijd zijn”, vertelt Eveline. Ook buiten haar warme ouderlijke nest kon ze op veel steun rekenen: “In zo’n periode leer je wie je echte vrienden zijn, die komen niet noodzakelijk elke dag aan je deur staan. Ook met het groepje ex-Miss Belgian Beauties heb ik een hechte band. Je merkt dat we allemaal hetzelfde soort vrouwen zijn en dat klikt gewoon. We hoeven elkaar niet elke dag te horen of te zien om te weten dat we er altijd zijn voor elkaar.” Naast vrienden en familie hecht Eveline een enorme waarde aan gelijkgestemde vrouwen om zich heen. “Als zakenvrouw wil je soms je hart luchten, ventileren of advies krijgen. Het is fijn om dan mensen rondom je te hebben waarbij dat kan”, concludeert ze. Bij wie deze Schone Vrouw dat ongetwijfeld ook kan, is bij haar vriend Mario.Na mijn scheiding dacht ik dat ik nooit meer verliefd ging kunnen worden, maar het is me toch overvallen.

Goede genen

We hebben heel veel aan elkaar gehad, want we komen uit een gelijkaardige situatie. Het is een andere soort liefde dan dat ik kende toen ik 19 jaar was. Hij is een heel zachte man en ik voel dat ik op hem kan rekenen en bouwen, en met wie ik oud kan worden. Of ik met hem oud zal worden dat zal de tijd uitwijzen. We zijn beiden gekwetst in het verleden, dus we zijn voorzichtiger. We bekijken op ons eigen tempo waar de relatie naartoe gaat”, vertelt Eveline ten slotte. Zelf wijdt Eveline Hoste haar mooie uiterlijk aan haar goede genen, want ook haar moeder en grootmoeder zien er op een latere leeftijd nog steeds jong en rimpelloos uit. Door de vele crèmepjes zal het bij haar in ieder geval niet zijn, want Eveline is een slechte leerling als het op skincare aankomt. Tijdens het gesprek met de Rigorgeous-dames, professionals uit de cosmeticawereld, gooit ze al haar geheimen en meningen schaamteloos op tafel.

Eveline Hoste (podcast) Caroline Rigo en Cynthia Reekmans (1)

Botox

Wanneer het woord botox valt, heeft de voormalige Miss Belgian Beauty haar visie duidelijk voor ogen: “Ik ben daar bang van, die naalden en dat snijden. Het kan ook snel te veel zijn, dat heb ik vaak gezien in de showbizzwereld, maar ik ben er op zich niet tegen. Als ik morgen vind dat het nodig is om iets bij mij te doen, ga ik nu niet uitsluiten dat het zal gebeuren. Een paar maanden geleden twijfelde ik om mijn lippen wat op te laten vullen. Ik heb dat besproken met mijn dochter en voor haar was het een no-go. Ik ben blij dat zij als tiener in een Instagramwereld wel inziet wat fake is. Haar uitgesproken mening heeft mijn beslissing om het niet te doen wel beïnvloed.” Alle geheimen en rituelen van deze veelzijdige beauty zijn vanaf nu te beluisteren in de podcast ‘Schone Vrouwen’ via http://rigorgeous.lnk.to/schonevrouwen. Andere afleveringen van onder meer Anke Buckinx en Lynn Wesenbeeck zijn eveneens hier te vinden.