...

Auditie-oproep musicalspektakels Historalia

Auditie-oproep

Auditie-oproep musicalspektakels ‘Damiaan’ en ‘Marie-Antoinette’. Hun betoverende familiespektakelKerstmagie is nog volop aan de gang in 10 kastelen (Vlaanderen + Wallonië), maar bij productiehuis Historalia wordt ook al uitgekeken naar de zomer en nazomer van 2023. In augustus 2023 brengt Historalia het grootse musicalspektakel ‘Damiaan’ op de planken en dat aan de iconische Basiliek van Scherpenheuvel, nav de plaatselijke Kroningsfeesten.

Openluchtspektakel

Dit openluchtspektakel brengt op prachtige wijze het fascinerende verhaal van Pater Damiaan. In september 2023 strijkt Historalia dan weer voor het eerst met een groots musicalspektakel neer aan het kasteel van Wijnendale (Torhout)‘Marie-Antoinette‘, een herwerking van hun allereerste productie, speelt vanaf 7 september 2023 op het water van de slotgracht rond het kasteel. Zo’n grootse spektakels hebben natuurlijk ook heel wat mensen op en naast het podium nodig. Daarom gaat Historalia nog op zoek naar lokaal/regionaal/(inter)nationaal talent voor enkele belangrijke rollen in deze producties.

Auditie-oproep Pater Damiaan Historalia 2023

Data

Auditie ‘Damiaan’ – 14 januari 2023 – Huis van Maria (Scherpenheuvel-Zichem) Auditie ‘Marie-Antoinette’ – 21 januari 2023 – CC De Brouckère (Torhout)

Auditie-oproep: Kinderen en Volwassenen

Zo wordt er voor beide producties nog gezocht naar kinderen die de pannen van het dak kunnen zingen en acteren. Ben je tussen de 8 en 15 jaar? Schrijf je dan snel in via Damiaan.be voor de audities van ‘Damiaan’ op 14 januari 2023 in het Huis van Maria in Scherpenheuvel-Zichem en/of via Marie-antoinette.live voor de audities van ‘Marie-Antoinette’ op 21 januari 2023 in CC De Brouckère in Torhout.

Voor ‘Marie-Antoinette’ worden ook nog volwassen mannen en vrouwen (alle leeftijden welkom!) gezocht om deel te nemen aan de productie. Ook zij kunnen zich inschrijven via de website van Marie-Antoinette.

Affiche Marie-Antoinette Historalia 2023