...

Is jouw woning bestand tegen inbrekers?

Is jouw woning bestand tegen inbrekers

Is jouw woning bestand tegen inbrekers?

Wist jij dat in de zomer de meeste inbraken worden gepleegd? Dit is het seizoen waarin de meeste Nederlanders op vakantie gaan en zij laten hun huis niet altijd goed achter. Dieven weten dit maar al te goed en zij zullen graag van de gelegenheid gebruikmaken om jouw woning leeg te roven. Als je nog nooit over de veiligheid van je woning nagedacht hebt, dan is het misschien aan te raden om eens te kijken of jij het dieven ook niet heel gemakkelijk maakt. Wij laten je graag zien waar de zwakke punten in je woning zitten en hoe je kunt zorgen dat je je woning veiliger maakt.

 

Schakel een specialist in

Heb je een oud huis, dan is de kans groot dat je ook oude sloten in je woning hebt. In dat geval kan het goed zijn om een keer een slotenmaker te vragen om langs te komen. Deze kan je sloten even grondig inspecteren en waar nodig vervangen. Dieven gaan namelijk ook met hun tijd mee en oude sloten zijn vaak eenvoudig te openen. Dat kan veel schade opleveren. Bovendien zal de verzekering ook kijken naar de veiligheid van je woning en als je dan geen goede sloten op je woning hebt, is de kans groot dat je minder uitgekeerd krijgt in geval van diefstal.

 

Vergeet de ramen niet

Wat veel mensen niet weten, is dat een slotenmaker niet alleen maar kan zorgen dat je deuren goed op slot gedaan kunnen worden, maar dat zij er ook voor kunnen zorgen dat je ramen op de juiste manier afgesloten kunnen worden. Ramen zijn kwetsbare onderdelen van een woning omdat ze vaak over het hoofd gezien worden. Bovendien biedt een raam voldoende mogelijkheid voor een inbreker om binnen te komen. Kijk daarom welke maatregelen je kunt treffen om van een raam geen ingang te maken. Er is zeer veel sluitwerk te vinden dat eenvoudig aan te brengen is en dat niet per se duur is. Ook hier kan de slotenmaker je helpen om alles op de juiste manier te installeren.

 

Waar vind je een goede slotenmaker?

Mocht je graag contact willen opnemen met een slotenmaker, kijk dan eens op de site Slotenprobleemkwijt.nl. Op deze site kun je in jouw eigen regio zoeken naar een specialist die jou kan helpen. Je kunt van tevoren een offerte aanvragen zodat je weet op welke kosten je moet rekenen. Deze site kun je 24/7 raadplegen en er staat dag en nacht iemand voor je klaar om je van dienst te zijn. Heb je daarom ooit met spoed een slotenmaker nodig omdat je je bijvoorbeeld hebt buitengesloten, dan kun je hier meteen een expert inschakelen die gelijk naar je toekomt. Zo kun je er zeker van zijn dat je probleem dezelfde dag nog wordt opgelost.