...

3de Cafe Beauté open in februari

3de Cafe Beauté open in februari 2023

3de Cafe Beauté open in februari 2023 de deuren in Mol. Na Hasselt en Knokke-Heist krijgt het succesverhaal van de Café Beauté conceptstores rond gezichtsverzorging van de Hasseltse beautyonderneemster Caroline Rigo (Rigorgeous) in februari 2023 een vervolg met de opening van een derde vestiging in Mol. De eerste Kempense Café Beauté vind je straks in een prachtig, gracieus handelspand in victoriaanse stijl, gelegen in het hartje van de stad in de populaire Statiestraat. “We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de inrichting, waarvoor we opnieuw samenwerken met Deusjevoo. We houden uiteraard ook rekening met het authentieke karakter van het gebouw, dat aan de achterkant uitzicht geeft op de mooie stadstuin met betegeld terras.

3 de CafeBeaute Mol buitenzicht

Bereikbaarheid, de groene omgeving

Via de Rozenberg en de tuinpoort aan de voorkant zijn we dus vlot bereikbaar. Dit gebouw hebben we gekocht omwille van die bereikbaarheid, de groene omgeving en de centrale ligging, waardoor we de mensen uit De Kempen in de toekomst nog vlotter kunnen bedienen en laten meegenieten van ons populaire Café Beauté-concept”, zegt Caroline Rigo enthousiast. Met twee permanente vestigingen in Hasselt en Knokke-Heist werd de unieke concept- en belevingsstore Cafe Beauté de ultieme plek voor vrouwen die op zoek zijn naar lichaamsverzorging.

Het complete gamma

Caroline Rigo:“Bij ons kan je terecht voor alles wat te maken heeft met natuurlijke, minerale make-up en onze aanvullende, pas uitgerolde lijn van skincare producten. Hier vind je niet alleen het complete gamma van onze merken i.am.klean en Cent Pur Cent, je kan bij ons ook terecht voor een ruim aanbod van huidverzorging en gezichtbehandelingen. In het horecagedeelte is iedereen welkom om te genieten van bijvoorbeeld onze populaire, gepersonaliseerde cappuccino of andere lekkere drankjes en hapjes. We hebben nog geen concrete datum, maar het is wel de bedoeling dat we in februari 2023 de deuren van onze derde Café Beauté Mol openen.

3 de CafeBeaute Mol binnenzicht

Foto’s: House Of Entertainment.

Na Cafe Beauté Hasselt en Knokke-Heist, en de net afgesloten pop-up in Maasmechelen Village, vind je vanaf februari 2023 een derde vestiging van de populaire beautyconceptstore in Mol. Naast een aankoop- en inrichtingsinvestering van ruim 750.000 euro, bied de plek tewerkstelling aan een 6-tal mensen.