...

Weddingboom bij Rigorgeous (Hasselt)

Weddingboom in Hasselt

Weddingboom bij Rigorgeous (Hasselt): Caroline Rigo en drie collega’s plannen hun grote dag met behulp van de Bridal Collection. Binnenkort trouwt beauty-onderneemster Caroline Rigo (Rigorgeous) 39, ontving onlangs  de Limburgse Jonge Ondernemer JCI Award. Caroline gaat niet alleen trouwen, want haar drie teamleden Lore Carlier (34) uit Sint-Truiden, Véronique De Vliegher (35) uit Lochristi en Sofie Peeters (22) uit Pelt zijn eveneens toekomstige bruidjes , die dit jaar hun ja-woord gaan geven een echte weddingboom dus. Binnen het bedrijf zorgde het kwartet dan ook zoals eerder gezegd voor een ware ‘weddingboom’. Het is dan ook geen toeval dat natuurlijke make-up merk Cent Pur Cent nu een bruidscollectie lanceert, het ideale cadeau voor een toekomstige bruid. 4 aspirant-bruiden hebben de bruidscollectie kunnen uitproberen tijdens een speciale fotoshoot in de showroom van Hasseltse ontwerper en bruidsdesigner Nicky Vankets.

Caroline Rigo

Caroline, Lore, Veronique en Sofie dragen een van zijn trouwjurken, en werden alle producten uit de nieuwe make-up collectie getest en goedgekeurd. Foto’s van het viertal en meer info over de Bridal Collection, vind je op https://centpurcent.com/pages/bridal. “Uit een onderzoek in onze besloten Facebook-community (die nu meer dan 11.000 leden heeft) blijkt dat 9 van de 10 vrouwen die make-up gebruiken zorgt voor huwelijksstress. Ik kan het me alleen maar voorstellen want ik heb de voorbije jaren heel wat bruiden van make-up voorzien op hun mooiste dag. De meeste mensen laten hun make-up op een dag als deze door een professional doen, maar hoe zorg je ervoor dat je make-up er tijdens een lange dag fris en levendig uitziet? Hoe moet je voor jezelf zorgen om te blijven stralen? Daar zochten en vonden we een oplossing” voor, vertelt Caroline Rigo enthousiast.

Weddingboom Caroline Rigo width=

Sofie Peeters

“Het is een ideaal cadeau voor iemand die gaat trouwen, ik ga het zelf ook gebruiken. De collectie is vooral bedoeld om de bruid op haar trouwdag te ontlasten. De collectie bevat producten om elke look mee te creëren: naturel, klassiek, bloemen of een glamoureuze bruid.” “Als je gaat trouwen, maak je veel dingen mee. Ik heb er zelf nooit over nagedacht tot het moment dat ik er nu voor sta. Je blijft keuzes maken, dus als er een collectie is met een specifiek product dat bij je past als bruid, zal dit nuttig zijn. Het zal dingen gemakkelijker maken op “een van de mooiste dagen van je leven” en zal je gemoedsrust geven. Omdat je ook het beste voor jezelf wilt, kies je voor een gezonde substantie make-up is gemakkelijk ”, zegt Sofie Peeters, visagiste bij Café Beauté Hasselt. Dit jaar stapt ze echter niet alleen in het huwelijksbootje.

Weddingboom Sofie Peeters

Lore Carlier

Ook haar collega’s Lore Carlier en Véronique De Vliegher en oprichter en ondernemer Caroline Rigo (Rigorgeous) zorgden voor een ‘weddingboom’ binnen het bedrijf. Pas toen de aanstaande bruiden de nieuwe bruidscollectie mochten testen, groeide hun enthousiasme. Dit gebeurde tijdens een exclusieve fotoshoot van de trouwjurken van de weddingboom in de bekende ontwerper Nicky Vankets showroom. “Met zoveel mooie jurken was iedereen van tevoren enthousiast. We mochten ze ook op de set dragen, dat was echt gaaf. Het was voor ons de eerste keer dat we op deze manier nieuwe dingen mochten testen. De make-up, daar sta ik meteen versteld van. Hoewel de keuze moeilijk is, zijn de lipoils mijn favoriet”, lacht Veronique. Charmante bruid Lore begroef ook haar hoofd in de wolken. “Deze foto is heel speciaal voor mij. De kleding, de make-up, de sfeer, meer dan ooit!

Weddingboom Lore Carlier

Véronique De Vliegher

Ik ga trouwen in het warme Italië waar mijn vriend me heeft ten huwelijk gevraagd. Ik zal de collectie goed kunnen gebruiken. “Tijdens die shoot was het fijn dat we onze ervaringen konden uitwisselen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, het huwelijksbootje (lacht). Iedereen telt af naar hun bruiloft, maar we kijken ook samen uit naar dat moment.” De Bridal Collection van Cent Pur Cent is vanaf nu beschikbaar voor alle toekomstige bruiden die zichzelf met gezonde, natuurlijke make-up willen maquilleren doorheen hun mooiste dag. De collectie bestaat uit 2 lipoils, een sheetmask voor de ogen en eentje voor de huid. Daarnaast zit er ook een Bridal Palet in de collectie met 3 oogschaduws, een highlighter, mattifying poeder en pink blush.

Weddingboom Véronique De Vliegher

Meer informatie over de Bridal Collection van Cent Pur Cent vind je op www.centpurcent.com, in één van de 700 Belgische apotheken of in Café Beauté Hasselt en Knokke.