...

Evi Hanssen geeft eerste interactieve lezing

Evi Hanssen geeft eerste lezing

Evi Hanssen geeft eerste interactieve lezing rond haar succesvolle boek ‘Sinds ik niet meer drink’. Evi Hanssen, multitalent radio- en tv-presentatrice die twee jaar geleden ook haar debuut als schrijfster maakte met “Ergens onderweg”, komt op dinsdag 24 mei 2022 naar CC Guldenberg in Wevelgem. Daar legt ze in haar eerste interactieve sessie haar recent gepubliceerde succesvolle boek “Sinds ik niet meer drink” uit. Evi houdt al 500 dagen een dagboek bij waarin ze eerlijk en openhartig vertelt over de kwellingen en beproevingen die ze heeft doorstaan ​​als niet-drinker, en dat doet ze nog steeds. Ze start op dinsdag 24 mei om 20.00 uur bij CC Guldenberg. Tickets kosten 8 euro en zijn te bestellen via www.wevelgem.be/webshop.

Evi Hansen

Vele openhartige verhalen en ervaringen

Gedreven door een verlangen naar controle, soberheid en een gezonder leven, besloot Evi Hanssen onlangs om geen druppel alcohol te drinken. Achteraf gezien was het een nogal pittige uitdaging, en ze hield meer dan 500 dagen ervaring bij in haar dagboek. Evi’s meest recente boek, “Sinds ik niet meer drink”, is een krachtige samenvatting geweest van vele openhartige verhalen en ervaringen en is breed aan bod gekomen in de media. “Mijn keuze om geestrijke dranken los te laten heeft niet alleen een impact gehad op het lichaam, maar heeft ook een behoorlijke impact gehad op bepaalde vriendschappen. Het heeft een gevolg gehad op mijn relaties, maar ook op mijn zelfbeeld en werk”, zegt ze. Hanssen, die nog steeds vriendelijk bedankt voor de alcohol.

Ontroerende en interactieve lezing

Als verlengstuk van dit boek biedt Evi een mooie aanvulling, een leuke, onderhoudende, ontroerende en interactieve lezing over “Sinds ik niet meer drink”. “Ik ben benieuwd of de mensen die komen luisteren zich ook daadwerkelijk herkennen in wat ik met ze deel, en hoe ik het leven zonder alcohol ervaar. Voor mij was en is het uniek, waarover ik graag nog eens wil vertellen en dan is zo’n ontmoeting een mooie kans. Ik kijk uit naar mijn bezoek aan Wevelgem in West-Vlaanderen op dinsdagavond 24 mei 2022. Zij hebben de primeur want het zijn mijn eerste interactieve lezing over het boek en mijn ervaringen als niet-drinker Iedereen die mij kent, weet dat ik het publiek altijd op een interactieve manier probeer te betrekken. Ik zal zeker kijken of er nog mensen in de zaal zitten die herkennen wat ik vertel of die hetzelfde hebben meegemaakt.”

Evi Hanssen Boek Sinds Ik Niet Meer Drink

De eerste, interactieve ‘Sinds ik niet meer drink’-lezing van Evi Hanssen vindt plaats op dindsdag 24 mei 2022 in CC Guldenberg (Guldenbergplein 1) in Wevelgem en begint om 20u00 (deuren 19u00). Tickets kosten 8 euro en bestel je op www.wevelgem.be/webshop.

Deze interactieve lezing met Evi Hanssen is een organisatie van de dienst vrije tijd en cultuur.