...

Evi Hanssen, Hilde De Baerdemaeker en Jutta Borms neemt droomstart met podcast

Gratis en toegankelijke begeleide meditatie oefeningen

Evi Hanssen, Hilde De Baerdemaeker en Jutta Borms neemt droomstart met podcast #slaapmeditatiechallenge Nog 9 Minutenin top van Belgische lijsten. Na het enorme succes van hun drie weken durende slaapmeditatie-uitdaging “Nog 9 Minuten” in maart 2021, hebben radio- en tv-presentator Evi Hanssen, actrice Hilde De Baerdemaeker en holistische arts Jutta Borms (winnaar van “Expeditie Robinson” 2003) nieuwe “9 minuten “1 juni. In deze #slaapmedicatie challenge bestaande uit 21 gratis en toegankelijke begeleide meditatie oefeningen focussen we op degelijk en goed slapen en daar lijkt veel vraag naar te zijn.

Evi Hanssen, Hilde De Baerdemaeker en Jutta Borms

Volledige podcast aangeboden op Spotify

Nieuwe afleveringen van “Still 9 Minutes”, wederom geschreven en opgenomen door de drie soul Sisters en afgestemd op de muziek van de Belgische componist Patrick Hamilton, worden voor het eerst als volledige podcast aangeboden op Spotify en deze podcast staat al op de lijst twee weken na de première, in de top drie van Belgische podcasts “Mental Health” (Nr. 2) en “Gezondheid en Fitness” (Nr. 3). Succes is even onverwacht als bevredigend, zoals de dames zeggen:

“We vermoedden en hoopten vooral dat veel mensen baat zouden hebben bij onze meditaties, en dit versterkt ons vertrouwen dat we het juiste doen. We krijgen veel opmerkingen dat onze meditaties het publiek echt ontspannen, sneller in slaap vallen en juist zorgen voor een betere nachtrust.”

       -Evi Hansen-

“Dat onze podcast op twee staat in het lijstje ‘Mental Health’ vinden we prachtig. Goed slapen heeft dan ook een enorme invloed op je mentale welzijn.”

         – Jutta Borms –

Onze #slaapmeditatiechallenge loopt tot 21 juni, maar je kunt hem doen wanneer je wilt. Ook als de zomer komt, blijven onze meditaties gratis online. We willen mensen dichter bij de vele voordelen van meditatie en mindfulness brengen, en het lijkt goed te werken. We gaan slapen als een roosje vannacht! (lach)

– Hilde De Baerdemaeker –

Foto’s: House Of Entertainment

De 21 nieuwe afleveringen van “Nog 9 Minuten” van en met Evi Hanssen, Hilde De Baerdemaeker en Jutta Borms, zijn nu beschikbaar als podcast on Spotify en te volgen via YouTube and Instagram. Voor de juiste links, surf naar www.nognegenminuten.be