...

Schlagerartiesten gisteren een foto met het V-teken?

Schlagerartiesten gisteren met het V-teken

Schlagerartiesten gisteren een foto met het V-teken op social media, waarom? Vredesteken, of iemand die snel 2 drankjes wil bestellen? Dit zijn slechts twee van de vele voorbeelden van reacties op sociale media, waarbij schlagerartiesten Christoff, Yves Segers, Johan Vleugels, Swoop, Sasha en David, De Romeo’s, Lindsay en Laura Lynn een duidelijk zichtbare selfie met twee vingers deelden. Op basis van de hashtags en enthousiaste teksten kon je al snel een link leggen naar de 2de Zomereditie van Het Schlagerfestival. Die zal op zaterdag 16 juli 2022 opnieuw zal plaatsvinden in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. De selfie-campagne van de artiesten valt samen met extra optredens die op vrijdag 15 juli 2022 worden aangekondigd. Tickets voor beide shows zijn te bestellen via https://www.schlagerfestivalzomer.be.

De Romeo's met V

Gezonde zeelucht of vakantiestemming?

Sneller dan vorig jaar zijn de organisatoren van de zomereditie van het Schlager Festival begonnen met het vastleggen van een tweede datum. “We hebben een divers publiek dat dolgraag onder ideale omstandigheden eindelijk het maximale uit een topavond wil halen. Ook vorig jaar merkten we dat er in de Proximus Pop-Up Arena een bijzondere feestvibe hangt. Gezonde zeelucht of vakantiestemming? Hoe dan ook, het is duidelijk dat mensen met ons willen komen feesten! Als we kijken naar de postcodes van kaartkopers, zien we dat deze vanuit heel Vlaanderen toenemen. Mensen maken voor Het Schlagerfestival Zomereditie graag een daguitstap naar zee of maken er een weekendje weg van”, zegt Annelies Vrijdag namens organisator PSE Belgium. De verschillende schlagerartiesten zijn er klaar voor.

De tweede jaargang, het tweede concert, gemiddeld dronken de feestvierders vorig jaar 2 consumpties per uur én we zitten in het jaar 2022. Dat kan geen toeval zijn. Op naar een topzomer in Middelkerke!

Schlagerartiesten Christoff

Het Schlagerfestival Zomereditie vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke. Vanaf 20u00 kan je gaan kijken naar de optredens van De Romeo’s, Lindsay, Laura Lynn, Johan Veugelers, Sasha & Davy, Swoop, Yves Segers, Bart Kaëll en Christoff.

Tickets, vanaf 35 euro, inclusief reservatiefee: www.schlagerfestivalzomer.be 

Schlagerartiesten