...

Alicia Franck en Laura Verdonschot jarig

Alicia Franck en Laura Verdonschot

Alicia Franck en Laura Verdonschot vieren zondag, tijdens de wereldbekercyclocross in Antwerpen, samen hun verjaardag! Nu zondag 4 december 2022 kan je op het Antwerpse Sint-Annastrand terecht voor de 8ste manche van de UCI Wereldbeker. Het wordt een feestelijke Scheldecross, want naast de terugkeer van Wout Van Aert vieren wielrensters Alicia Franck en Laura Verdonschot, beiden geselecteerd voor het De Ceuster Bonache Cycling Team, hun respectievelijke 28ste en 26ste verjaardag. “Het gebeurt inderdaad niet vaak dat twee rensters uit hetzelfde team, op dezelfde dag jarig zijn”, zegt Laura geamuseerd.

Alicia Franck (1)

Verjaardag zondag samen kunnen vieren

Het was de teamleiding, want ik ben nog maar recent overgestapt naar dit team, die mij er op attent maakte dat we inderdaad jarig zijn op hetzelfde moment (lacht Alicia). Dat we onze verjaardag zondag samen kunnen vieren met opnieuw een selectie voor een wereldbekerwedstrijd maakt het alleen maar mooier. Op dit moment ligt de focus in het verder opbouwen van de conditie richting de eindejaarsdagen en kampioenschappen. Dat geldt voor mij en Laura, waardoor we beiden niet meteen ruimte hebben in onze programma’s om onze verjaardagen uitgebreid te vieren. Na de wedstrijd gaan we er wel eentje drinken, samen met onze collega-rensters Ellen Van LoySuzanne Verhoeven en Julie Brouwers die zondag ook starten op Linkeroever”, zegt Alicia Franck.

Laura Verdonschot

Meer informatie over de 8ste manche van de UCI Wereldbekerwedstrijd cyclocross die aanstaande zondag 4 december 2022 plaatsvindt op de Antwerpse Linkeroever, vind je op https://www.ucicyclocrossworldcup.com/nl/kalender/2022-2023/antwerpen. Om 12u30 start de wedstrijd van de vrouwen en U23.

De Ceuster Bonache Cycling Team (2)

 Foto’s: House Of Entertainment.