...

‘Steps on Fire’-wandelaars zamelden geld in

Steps on Fire – 1200 wandelaars

Steps on Fire’- 1200 wandelaars zamelden geld in voor de VZW Help Brandwonden Kids (Hasselt/Mol). Een recreatieve benefietwandeling van Hasselt naar Mol, dat is wat de vrijwilligers van ‘Steps on Fire’ het voorbije weekend voor de 8ste keer organiseerden. De wandeling was goed voor 1200 deelnemers, die het volledige of gedeeltelijke traject tussen Hasselt en Mol van 64,2 kilometer afstapten. Net als de voorbije jaren wordt de volledige opbrengst integraal geschonken aan de VZW Help Brandwonden Kids, een organisatie die al jaren kinderen met brandwonden steunt.

Kristoff van de Paer

Eén van de gedreven krachten achter het initiatief is Kristoff van de Paer, Hasselaar en echtgenoot van beautyonderneemster Caroline Rigo. “Samen met de organisatie was het een race tegen de klok, zeker omdat we met verschillende startpunten werken, waar er dit jaar 1200 mensen zijn gestart. Jaar na jaar groeit de belangstelling en stijgt ook het bedrag dat we met deze actie mogen overmaken aan Help Brandwonden Kids. Mensen vinden het fijn om individueel of in groep te kunnen genieten van een unieke wandeling, waarmee ze ook nog eens hun steentje bijdragen aan het goede doel.

Steps on fireCynthia Reekmans, Kristoff van de Paer

Cynthia Reekmans

Naast het ondersteunen van organisatoren Nisken, Marc Willekens, Rik Van Dyck en Dieter van Olmen, heb ik zelf ook de wandelschoenen aangetrokken voor de integrale tocht. We hadden ook geluk met het weer, want zaterdag was het droog”, zegt Kristoff lachend. Ook de Hamse tv- en mediapersoonlijkheid Cynthia Reekmans was het voorbije weekend ook één van de opvallende deelneemsters. “Dit initiatief past perfect in de ‘Good Hearted’ bedrijfsfilosofie van Rigorgeous, waarmee we anderen in de maatschappij die het moeilijk hebben ondersteunen. Samen met een 15-tal collega’s hebben we er een toffe teambuilding van gemaakt.

VZW Help Brandwonden Kids

Julie is in Zonhoven gestart. Samen met Natacha ben ik vertrokken in Beringen. De rest van de dames heeft ons in Leopoldsburg vervoegd richting Mol. Onderweg genoten we niet alleen van de natuur, maar hadden we ook tijd om eens bij te praten en elkaar, buiten de werkvloer, ook wat beter te leren kenen.” De voorbije zeven edities schonk ‘Steps on Fire’ bijna 132.000 euro aan de VZW Help Brandwonden Kids. Daar komen straks nog de centen bij van het voorbije weekend, een bedrag dat de organisatie binnenkort bekendmaakt.