...

Twiggii Quinn met Love It

Twiggii Quinn met nieuw nummer

Twiggii Quinn met nieuw nummer Love It. Twiggii Quinn (Ukkel), het muzikale alter ego van Isabella Maria Rafaela Gabriella Micaela Benita De Wardin, is een Belgisch-Braziliaanse singer-songwriter. De Ukkelse schone bracht begin dit jaar haar debuutsingle ‘Closer’ uit. Haar nieuwe, catchy single ‘Love It’ gaat over donkere fantasieën, opnieuw met de knipoog.

Twiggii Quinn Love It

Debuutsingle ‘Closer’

“Mijn debuutsingle ‘Closer’ ging over een vorm van obsessie voor iemand. In het nummer uit ik mijn girlpower op een sensuele manier om iemands interesse te wekken en zo te verleiden. Vrouwen omarmen soms te weinig hun natuurlijke charmes. Met een goede portie charisma kan men al een heel eind komen. In de Latin wereld zie je dit ook vaak terugkomen”.

Halve Latina

De nieuwe single ‘Love It’ is een speels en energiek nummer, dat gaat over het tarten van autoriteit en het nemen van controle in een situatie die overweldigend lijkt.
Het gaat ook over toegeven aan je donkerste fantasieën, maar alles op een vrolijke en opgewekte toon. “Het leven is een spel en moet niet te serieus worden genomen. Als halve Latina breng ik die boodschap graag over in mijn muziek.”, zegt Twiggii Quinn.