...

Artiesten warmen Gent op

Artiesten warmen Gent op voor 3 december

Artiesten warmen Gent op voor jubileumeditie ‘Festival van de Ambiance‘ met unieke ‘Spaghetti Polonaise’. Getest en goedgekeurd door De Romeo’s, Lindsay en Christoff! Op zaterdag 3 december vindt het 10e “Festival van de Ambiance” plaats in ’t Kuipke in Gent. Samen met “Ambiance All-Stars” Christoff, Frans Bauer, De Romeo’s, Laura Lynn, Yves Segers, Lindsay, Johan Veugelers en DJ Ward heeft de groep een fantastisch affiche gemaakt voor deze jubileumeditie. Maar ook in de voorbereidingsfase is er iets bijzonders aangeboden. Italiaans restaurant Antichi Sapori in de Gentse Sint-Pietersnieuwstraat plaatste “Pasta Polonaise” op het voorgestelde menu, vooral in de vorige week en in de 10e editie van het “Ambience Festival” zelf.

Artiesten mlet kookpot Spaghetti Polonaise

Spaghetti Polonaise

Spaghetti Polonaise staat meestal niet op het menu van chef en echte Italiaan Maurizio Maffione, maar voor “Festival van de Ambiance” maakt hij graag een uitzondering. Artiesten Lindsay, De Romeo’s en Christoff kwamen op woensdag 19 oktober proeven en keurden de spaghetti van chef Maurizio unaniem goed, die ook een geheim “ambianceingrediënt” aan de Polonaisesaus-saus toevoegde, zei hij. Van 26 november tot en met zaterdag 3 december kan je op het “Festival van de Ambiance” genieten van “Pasta Polonaise” in het Italiaanse restaurant Antichi Sapori in Gent. Tickets en info voor “Festival van de Ambiance”: www.festivalvandeambiance.be.

Gents beste Italiaan, Antichi Sapori

Elke gezellige feestavond begint natuurlijk met een heerlijke maaltijd. Dat weet de organisatie van ‘Festival van de Ambiance’ ook, dus zorgen ze ervoor dat festivalgangers Gents beste Italiaan, Antichi Sapori, kunnen bezoeken voordat ze naar ’t Kuipke trekken. “Toen de organisatie ons belde, waren we het meteen eens. We wonen al heel lang in Gent en kennen het evenement natuurlijk heel goed. Als echte Italianen serveren we meestal geen bolognese, maar voor “Festival van de Ambiance” Polonaise, maken we graag een uitzondering. We werken samen met de artiesten om de ultieme smaaktest te doen en de laatste hand te leggen aan het recept.

Artiesten met bord Polonaise

Meest sfeervolle festival van Gent

Kom en proef wat we met de artiesten hebben gemaakt van 26 november tot 3 december. Ook de studenten in Gent die niet meer elke dag van een goeie spaghetti kunnen genieten in hun studentenrestaurant, zijn natuurlijk welkom”, klinkt het bij Aglaia Wauters van Antichi Sapori. Het geheime ingrediënt? Dat houdt chef-kok Maurizio liever in de keuken. Het 10e “Festival Van De Ambiance” Na een korte Corona break vorig jaar kan ook het meest sfeervolle festival van Gent en wijde omgeving weer plaatsvinden op het iconische Kuipke. Dit jaar wordt het voor de tiende keer gevierd. De sfeer bij ’t Kuipke is altijd een beetje anders.

Ideale “fond” voor een dik feestje

Als artiest krijg je veel energie op het podium. Dit jaar kun je ook de unieke pasta proberen bij Antichi Sapori, een Italiaans restaurant in Gent, voordat je naar ’t Kuipke gaat. We mochten het even uitproberen en ik moet zeggen het was echt de moeite waard. De ideale “fond” voor een dik feestje? Spaghetti-polonaise! , is de uitbundige stem van Ambiance all-star Christoff. Naast zijn collega’s De Romeo’s en Lindsay, Frans Bauer, Laura Lynn, Yves Segers, Johan Veugelers en DJ Ward vervolledigen de tiende line-up van “Festival van de Ambiance”. Voor meer informatie en tickets bezoek: www.festivalvandeambiance.be.

Foto’s: House Of Entertainment.

Affiche Festival Van De Ambiance 2022

Van 26 november tot en met 3 december kan je genieten van de Spaghetti Polonaise bij Italiaans restaurant Antichi Sapori. Het restaurant is te vinden in de Sint-Pietersnieuwstraat, Gent.