...

Vergeet Barbara met topnamen

Vergeet Barbara nog meer topnamen in de cast. ‘Vergeet Barbara’ is een feelgood-musical met muziek van Will Tura. Een onweerstaanbare mix van humor, bewegende decorelementen, veel dansers en een groot ensemble! Eerder werd al bekend gemaakt dat Gert Verhulst, James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans de hoofdrollen voor hun rekening zullen nemen. Vandaag werd onthuld wie de andere castleden zijn, en dat zijn alweer indrukwekkende namen: ook Peter Van de Velde, Free Souffriau, Goele De Raedt, Charline Catrysse, Michiel De Meyer, Tom Audenaert en Hilde Van Wesepoel zullen te zien zijn in ‘Vergeet Barbara’! Zowel de reeds gekende als de nieuwe cast heeft er enorm veel zin in. En Will Tura zag dat het goed was: “Wat een topcast! Ik vind het echt fantastisch dat zij dit eerbetoon aan mijn muziek gaan brengen.

Vergeet Barbara (cast)

Terug naar de hete zomer van 1976

In ‘Vergeet Barbara’ gaan we terug naar de hete zomer van 1976, het jaar dat Lucien Van Impe de Ronde van Frankrijk wint. Gert Verhulst is de cafébaas Willy. James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zijn respectievelijk de zonen Achiel, Arthur en Albert. Willy staat samen met zijn oudste zoon Achiel achter de toog van café ‘De Sportvriend’, een volkscafé in de jaren ’70. De tweede zoon Arthur is vooral bezig met muziek en probeert door te breken met zijn rockbandje. De jongste zoon Albert is de oogappel van Willy, die hoopt dat hij dit jaar de kermiskoers wint. Op een dag verschijnt er in het dorp een mysterieuze dame, Barbara, die een groot geheim meedraagt. Het leven van de 4 mannen wordt volledig op stelten gezet… en het verhaal eindigt met een erg verrassende ontknoping!Vergeet Barbara (hoofdcast)

De muziek is van Will Tura & Steve Willaert, Tijl Dauwe neemt de regie voor zijn rekening.
Al meer dan 45.000 mensen hebben zich verzekerd van een zitje. Door de grote vraag zijn er al heel wat extra shows ingepland, vanaf 1 juni 2023!
Vanaf 14 december 2022 in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Tickets en info zijn te verkrijgen via www.vergeetbarbara.be

Vergeet Barbara (Will Tura)