...

Red Star Line over 50.000 tickets

Red Star Line groot succes

Red Star Line rond de kaap van 50.000 tickets! Eind augustus stelde Studio 100 de nieuwe spektakel-musical voor tijdens een druk bijgewoonde persconferentie in het Pop Up Theater in Puurs. De productie slaat duidelijk aan bij het Vlaamse publiek, want na minder dan twee weken wordt de kaap van 50.000 tickets al vlot gerond. De wereldpremière is voorzien voor 19 maart 2023.

Red Star Line

Red Star Line is de grote opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. De bezoekers worden ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water.

Anja Van Mensel

CEO Studio 100 Benelux: “Na een geslaagde persconferentie twee weken geleden, voelden we meteen dat we er met deze nieuwe productie opnieuw in slagen om een breed publiek aan te spreken. In deze uitdagende tijden zijn wij dan ook bijzonder verheugd dat de teller voor Red Star Line na twee weken al op 50.000 tickets staat! Dat is alvast een heel mooi compliment.”

Prestigieuze, epische spektakel-musicals

Met deze nieuwe productie bouwt Studio 100 stevig verder aan de traditie van prestigieuze, epische spektakel-musicals voor een zeer breed publiek over een stuk Vlaamse geschiedenis dat tegelijk ook nog steeds actueel is in de huidige samenleving omwille van het thema. een verhaal van alle tijden: van dromen en verwachtingen, van ondernemen, slagen en falen, van hoop en verlangen, van zoeken naar een beetje geluk, overkoepeld door de kracht van ware liefde die zich een weg moet banen over de grilligste golven van de Atlantische Oceaan.

Red Star Line Museum

De stad Antwerpen was – einde 19e, begin 20e eeuw – het vertrekpunt van waar de grote oceaanstomers van de Red Star Line rederij richting Noord-Amerika vertrokken. Rond dit thema opende in 2013, ter hoogte van de originele bolders op Het Eilandje, het Red Star Line Museum. Rond deze nieuwe productie is een nauwe samenwerking opgezet met de stad Antwerpen en het Red Star Line Museum. De voorstelling laat zich inspireren op het verhaal van de rederij en de levensverhalen van de Red Star Line-passagiers, die in de authentieke gebouwen van het museum worden verteld.

Topnamen

Ook deze keer mag Studio 100 weer rekenen op een reeks van topnamen om deze productie tot leven te brengen. De sterkhouders van de vorige productie Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zijn opnieuw aan boord. Voor Marie werden Lotte Stevens en Ianthe Tavernier aangetrokken. Samen vormen Jan en Marie het koppel dat centraal staat in deze musical.

Affiches Studio 100 Musical Red Star Line

VANAF 23 MAART 2023
Studio 100 Pop-Up Theater Puurs
tickets & info via www.redstarline.nu