...

Red Star Line al meer dan 25.000 tickets verkocht

Red Star Line vertrekt op 23 maart 2023

Red Star Line heeft al meer dan 25.000 tickets de deur uit. Hoewel het pas vier dagen eerder tijdens een druk bijgewoonde persconferentie in het theater aangekondigd werd, verkocht Gert Verhulsts nieuwe spektakelmusical Red Star Line al meer dan 25.000 tickets. Op 19 maart 2023 gaat de nieuwe musical in wereldpremière in het Studio 100 Pop Up Theater te Puurs. De hitmusical 40-45 heeft een prima opvolger in de Red Star Line. Dit evenement belooft de aanwezigen mee te nemen op een emotionele rit – zowel op het land als op zee – door middel van een unieke live-ervaring.

Red Star lines 25.000 tickets

Een ongekende reis tussen Antwerpen en New York

Bezoekers van dit spektakel worden ondergedompeld in een wondere wereld die hen meeneemt op een ongekende reis tussen Antwerpen en New York. De nieuwe productie van Studio 100 zet de traditie van grote, epische muziekspektakels voor een breed publiek voort. Red Star Line is een eeuwigdurend verhaal dat hoop, verlangens, liefde en vastberadenheid bespreekt – en dat alles met behoud van een actuele connectie met de Vlaamse geschiedenis. De show bespreekt ondernemerschap, succes en mislukking, dromen en verwachtingen – en dat alles terwijl het wordt overschaduwd door ware liefde die vecht tegen de ruigste Atlantische golven.

Gert Verhulst, bezieler: “Het is echt bijzonder dat we in deze uitdagende tijden zoveel tickets verkopen op zo’n korte tijd. Het bevestigt ons vertrouwen dat we er in geslaagd zijn om opnieuw een titel aan te kondigen die een breed publiek aanspreekt én dat we intussen een echte traditie hebben opgebouwd met onze grote spektakel-musicals. Daar kan ik ons publiek enkel maar dankbaar om zijn.

Bekende acteurs en actrices

Voor deze productie kan Studio 100 beroep doen op een aantal bekende acteurs en actrices om de show tot een succes te maken. De grootste sterren uit eerdere Studio 100-producties zijn Jelle Cleymans en Jonas Van Geel, beiden betrokken bij deze productie. Lotte Stevens en Ianthe Tavernier werden ook ingeschakeld voor de rol van Marie beide namen werden gerekruteerd door Studio 100. zij zijn één van de hoofdpersonen in deze musical Red Star Line. Daarnaast staan ​​Jan en Marie centraal in deze nieuwe productie van Studio 100.

Affiches Studio 100 Musical Red Star Line

Het verhaal

Antwerpen, 1923
Inscheping van een passagiersboot van de Red Star Line.
Honderden reizigers, hun koffers volgestouwd met illusies en hoop op een beter leven. Sommigen onder hen zullen hun droom realiseren, voor anderen wordt het avontuur één grote teleurstelling.
Jan en Marie vormen een gelukkig en hecht koppel. Het boerenleven oogt echter weinig rooskleurig, want de kleinere landbouwbedrijven moeten het afleggen tegen de opkomende automatisering die alleen herenboeren zich kunnen veroorloven. Als Jan de kans krijgt om in Amerika als ingenieur aan de slag te gaan, gaat hij op het aanbod in. Marie zal hem later achterna reizen. Zal hun liefde de afstand overleven?

Red Star Line al meer dan 25.000 tickets verkocht - Aankondiging Studio 100 Musical Red Star Line

VANAF 23 MAART 2023
Studio 100 Pop-Up Theater Puurs
tickets & info via www.redstarline.nu