...

Lisa del Bo: ‘Geluk vind je in je hart’!

Lisa del Bo met ‘Geluk vind je in je hart’

Lisa del Bo met nieuwe single ‘Geluk vind je in je hart’! De muzikale wijsheid van Lisa del Bo: ‘Geluk vind je in je hart’! Na “Maak me wakker” is “Geluk vind je in je hart’” de tweede single van Lisa del Bo van haar succesvolle, religieus geïnspireerde album “Niet alleen”, dat in het voorjaar werd uitgebracht. Bart Herman droeg de Nederlandse tekst bij voor Elton John’s Nikita, die draait om de simpele dingen in het leven. “er moet geen massa geld op onze rekening staan om ons gelukkig te voelen. In plaats daarvan zit het allemaal in de simpele dingen in het leven en dat is een algemene boodschap die ik niet alleen doorgeef aan mijn kinderen en kleinkinderen, maar wil ik met iedereen delen,” zegt Lisa del Bo. Na  succesvolle, uitverkochte kennismakingsconcerten, gaat Lisa aanstaande vrijdag weer van start met weer een uitverkocht “Niet Alleen” kerkconcert in Mesen.

Lisa del Bo Album Niet Alleen

Bedevaartsoord van Scherpenheuvel

Lisa vierde afgelopen weekend de 150ste verjaardag van de kroning van het Mariabeeld in het bedevaartsoord van Scherpenheuvel. Deze zaterdagmiddag is ze om 16.30 uur te gast in de Lourdesgrot in Houthulst, waar ze samen met Monseigneur Lode Aerts de viering van het 150-jarig bestaan ​​muzikaal zal opluisteren. Na “Lisa Gelooft” was het tweede religieus geïnspireerde album “Niet Alleen” ook meteen een hit bij Lisa del Bo. Half mei piekte ze op nummer zes op de officiële albumlijst van de Ultratop. Na uitverkochte kennismakingsconcerten en de afgelopen kerkconcerten, staan ​​er dit najaar naast de reguliere voorstellingen en kerstconcerten nog minstens 10 voorstellingen op het programma. “Ik ben een gelukkig mens blij en dankbaar voor de vele positieve reacties die ik heb mogen ontvangen op het album Niet Alleen. Het is geruststellend dat mensen weer veel steun, troost en hoop vinden in de teksten en liedjes.

Bart Herman

Ook tijdens mijn concerten voel ik dezelfde warmte. Als ik zie hoe mensen ervan genieten, kan ik alleen maar heel blij zijn”, aldus Lisa del Bo. Na “Maak Me Wakker” heeft ze een tweede single van haar album “Niet Alleen”: “Geluk vind je in je hart”. “Ik belde Bart Herman en vroeg: ‘Bart, kun je me een heel mooie melodie schrijven? Het is een bekende, dus je moet het gewoon ontdekken.’ Het moest iets eenvoudigs zijn, en het draait allemaal om geluk. Het nummer werd twee jaar geleden geschreven tijdens de totale lockdown en coronatijd. Achteraf bekeken heeft corona ons met twee voeten op de grond gezet. Ik dacht, nee, ik weet zeker dat veel mensen toen terug bij zichzelf waren, terug naar hun familie, terug naar huis, terug naar hun leven met hun dierbaren en hun kinderen. Aan het begin van het COVID-19-tijdperk waren er veel mensen die er zo van genoten.

We hoeven niet veel te bezitten

Tot ze zich plots realiseerden: moeten we nu zoveel doen, hebben we zoveel nodig om ons goed of gelukkig te voelen? Helemaal niet! We hoeven niet veel te bezitten of veel geld op onze bankrekening te hebben om gelukkig te zijn. Geluk zit in simpele dingen, en dat is waar dit lied, en vooral deze universele boodschap, over gaat. ” Na een optreden in het bedevaartsoord van Scherpenheuvel afgelopen weekend, is Lisa del Bo aanstaande zaterdag 3 september 2022 muzikaal te gast in Houthulst. Daar word om 16.30 uur de eucharistieviering gehouden in de Grot van Lourdes en ontvangt bisschop Lode Aerts opnieuw meer dan duizend pelgrims. “Dit jaar vieren ze hun 150e verjaardag. Het is een van mijn langverwachte herfstshows. Mensen houden ervan en waarderen het dat ik het juiste lied voor Moeder maria zing in de grot.” ‘Geluk vind je in je hart’ van Lisa del Bo vind je terug op haar album ‘Niet Alleen’ dat fysiek en digitaal beschikbaar is.