...

Jan Smit brengt nieuw album uit

Jan Smit met Boven Jan

Jan Smit brengt op 28 oktober 2022 het nieuwe album ‘Boven Jan’ uit, gekoppeld aan een theatertournee! De populaire Jan Smit maakte vanuit de Haarlemse vinylfabriek Record Industry de releasedatum van zijn nieuwe album “Boven Jan” bekend via zijn sociale media. Op vrijdag 28 oktober 2022 verschijnt deze gelijktijdig digitaal in de Lage Landen, maar ook op cd en vinyl. In januari 2023 begint in Purmerend zijn nieuwe gelijknamige theatertour, die goed zal zijn voor veel concerten, ook in Vlaanderen. Op 11 maart 2023 geeft Jan zijn theaterconcert “Boven Jan” in Stadsschouwburg, Antwerpen. Na zijn 2de succesvolle doortocht in het Antwerpse Sportpaleis, staat Jan met zijn ‘Boven Jan’-theaterconcert op 11 maart 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen. Daarna brengt hij met zijn liveband nieuwe nummers en zijn hits ten gehore in Capitole Gent op 19 maart 2023, Trixxo Theater Hasselt op 10 juni 2023 en Kursaal Oostende op 23 juni 2023. Tickets en informatie vind je op www.ticketkopen.eu.

 Jan Smit Album Boven Jan

Een geheel nieuwe muziekset

Vier jaar na de succesvolle release van het album “Met Andere Woorden” is Jan Smit terug met een geheel nieuwe muziekset. Jan ontving onlangs het eerste exemplaar van zijn nieuwe album “Boven Jan”, dat op vrijdag 28 oktober 2022 in de Lage Landen zal verschijnen op CD of Vinyl van de Harlemse Recording Industries. Op zijn nieuwste hoor je straks liedjes die Jan samen schreef met o.a. Matthijn Buwalda, Alain Clark en Han Kooreneef. Ook zijn de meeste nummers afkomstig van Jan zelf en zijn vaste producer Thomas Tol. waarbij hij stilstaat bij de rollercoaster, zoals hij de voorbije jaren omschrijft. Op ‘Boven Jan’ staan ook ‘Zolang Je Bij Me Bent’’ en ‘’Tussen Jou En Mij’ (duet met Waylon), nummers die al eerder uitkwamen.

Gelijknamige theatertour

In het verlengde van het album “Boven Jan” begint in januari 2023 zijn gelijknamige theatertour, waarbij hij nieuwe nummers zal presenteren en afwisselen met zijn bekende hits. Ook Jan Smit is volgend jaar in Vlaanderen. Op 11 maart 2023 geeft hij in Stadsschouwburg Antwerpen de aftrap van een rondje dat hem op 19 maart 2023 naar Gent (Capitole) brengt. Op 10 juni 2023 staat hij in Hasselt (Trixxo Theater) en op 23 juni 2023 sluit hij zijn Vlaamse luik af in Oostende (Kursaal). Tickets en informatie zijn te vinden op www.ticketkopen.eu Het album ‘Boven Jan’ komt op vrijdag 28 oktober 2022 digitaal uit op het CTM-label en is dus verkrijgbaar op cd en vinyl.

Tracklist:

  1. Hoofd Leeg, Hart Vrij
  2. Proost Op De Vriendschap
  3. Liefde Is
  4. Tussen Jou En Mij (duet met Waylon)
  5. Dagen Van Toen
  6. Zolang Je Bij Me Bent
  7. Laat Maar Van Je Horen
  8. De Spiegel
  9. Pluk De Dag
  10. Samen Staan We Sterker
  11. Boven Jan
  12. Ik Wil Met Je Dansen
  13. Zoveel Te Vieren
  14. M’n Eigen Feest (duet met John West)

Affiche Jan Smit Theatertour Boven Jan