...

Jan Smit met nieuwe theatertournee

Nieuwe theatertournee in Vlaanderen

Jan Smit kondigt tijdens 2de Sportpaleisconcert nieuwe theatertournee in Vlaanderen aan. Het Antwerps Sportpaleis zat zaterdagavond voor de tweede keer stampvol voor het prachtige koorconcert “Jan & Alleman” van de Nederlander. Hij zong zijn hits met de band van Marcel Fisser (Beste Zangers) en enkele pakkende optredens met gastartiesten Pommelien Thijs, Gers Pardoel, De Romeo’s en DJ-duo (Kobe) Ilsen & (Viktor) Verhulst. Er is bijkomend goed nieuws voor de fans, want met zijn gloednieuwe theatertour “Boven Jan” zal Smit in het voorjaar van 2023 optreden in Stadsschouwburg Antwerpen (11/03), Capitole Gent (19/03), Kursaal Oostende (7/04) ) en Trixxo Theater Hasselt (10/06). Kaarten voor deze concerten, waar hij met zijn muzikanten zijn hits ten gehore brengt, aangevuld met nummers van het nieuwe album dat vooraf zal verschijnen, zijn vanaf nu te bestellen via www.ticketkopen.eu.

Jan Smit (7)

Ik heb van de eerste tot de laatste minuut genoten

Ook het 2e Sportpaleisconcert dat plaatsvond op zaterdag 18 juni 2022, onvergetelijk: “Ik heb van de eerste tot de laatste minuut genoten van dit optreden. Als artiest is optreden in het Sportpaleis nog steeds een unieke ervaring. Ik ben blij dat ik dit opnieuw mocht delen met het talrijke publiek, de band, mijn collega-artiesten én de mensen die ik graag zie”, zei hij na afloop van het ruim twee en half uur durende concert. Jan zong niet alleen zijn hits, hij speelde ook enkele verrassende duetten met zijn liveband. Pommelien Thijs, bekend van #LikeMe, begon met Jan het prachtige “Nu Wij Niet Meer Praten” te zingen, wat recentelijk een hit was bij Jaap Reesema. Gers Pardoel, een Nederlander die dankzij zijn Vlaamse vriendin en manager nu op Vlaamse in plaats van Nederlandse bodem woont, was ook aanwezig.

Jan Smit & Pommelien

De basis van een diepe vriendschap

Niet alleen hadden De Romeo’s en Jan Smit een decennium geleden veel succes met “Zingen Lachen Dansen”, maar het lied was ook de basis van een diepe vriendschap. Met veel genoegen zijn Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles van De Romeo’s opnieuw uitgenodigd in de Antwerpse Stadsschouwburg, zoals hij deed tijdens zijn eerste Sportpaleisconcert in 2018. Door de Covid-19 pandemie waren de data voor het tweede Sportpaleisconcert van Jan Smit twee keer gewijzigd, met als gevolg dat Gert (Verhulst) en James (Cooke) om andere redenen het optreden van zaterdagavond helaas niet konden bijwonen. In aanwezigheid van het bekende dj-duo (Kobe) Ilsen en (Viktor) Verhulst bracht Jan afgelopen zomer samen met Gert en James de hit “Mooie Zo” uit.

Een warme uitstraling en charisma

Met veel pyro’s op het podium zorgden Jan, Viktor en Kobe letterlijk voor heel veel vuurwerk en sfeer in het Sportpaleis. Naast zijn warme uitstraling en charisma heeft de man het grote talent dat het publiek tijdens zijn optredens en concerten bijna letterlijk aan z’n lippen hangen. In het Sportpaleis werd er luid geapplaudisseerd toen de artiest op het podium zijn nieuwe ‘Boven Jan’-theatertournee aankondigde. Jan brengt met zijn muzikanten zijn grootste hits, aangevuld met nieuwe nummers van een album dat nog voor de tour uitkomt. Het theaterconcert van de sympathieke Nederlander trapt af in Vlaanderen op zaterdag 11 maart 2023 in de Antwerpse Stadsschouwburg. Op zaterdag 19 maart 2023 treedt hijop in het Capitole Gent Daarna trekt hij door naar het Casino Kursaal Oostende, waar hij op vrijdag 7 april 2023 optreedt. Het laatste “Boven Jan”-concert in Vlaanderen vindt plaats op zaterdag 10 juni 2023 in het Trixxo Theater Hasselt.

Foto’s: House Of Entertainment.

Aankondiging Jan Smit concerten Vlaanderen 2023

Tickets en informatie vind je op www.ticketkopen.eu.