...

Jan Smit, ‘Hoofd Leeg, Hart Vrij’

Jan Smit, nieuwe single ‘Hoofd Leeg, Hart Vrij’

Jan Smit, ‘Hoofd Leeg, Hart Vrij’ is de nieuwe single en tevens voorbode van zijn Sportpaleis-concerten. Onlangs is de nieuwe single van Jan Smit “Hoofd Leeg, Hart Vrij” uitgekomen. Met de release warmt de nog altijd zeer populaire artiest zich op voor zijn twee Sportpaleis-concerten, die op zaterdag 18 juni 2022 plaatsvindt: “‘Ik Wil Leven’ hoor je me zingen in mijn nieuwe single en dat is wat we in Antwerpen gaan doen. Ik kijk er enorm naar uit om in Vlaanderen weer op het podium te staan ​​en volop te kunnen genieten van deze bijzondere momenten met het publiek”, aldus Jan Smit enthousiast. Op www.ticketkopen.eu kun je nog kaarten kopen voor het concert van 18 juni, Jans grootste concert van de lente.

Jan Smit Hoofd Leeg, Hart Vrij

Op een andere manier van nieuwe dingen genieten

Met de positieve single “Hoofd Leeg, Hart Vrij” viert Jan Smit het leven met volle teugen en zingt hij openlijk over de vrijheid. “Het is niet makkelijk, maar als je ook bepaalde dingen in je leven los kunt laten, zorg dan dat je geest leeg is en je hart vrij, het is rijk. Als je dat doorhebt, voel en ervaar je nog intenser de mooie dingen in het leven”, zegt Jan Smit enthousiast over zijn nieuwe single, die hij schreef met Matthijn Buwalda en die geproduceerd werd door Thomas Tol. Als je goed luistert naar de tekst van Jan’s nieuwe single, hoor je dat hij klaar is om op een andere manier van nieuwe dingen te genieten, nog meer dan voorheen: ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’ een liedje voor mijn oma, waarmee ik meteen doorbrak bij het grote publiek.

Ik heb mezelf opnieuw gevonden

Het was mijn eerste liedje, waardoor ik op jonge leeftijd al meteen succesvol was in Nederland én Vlaanderen. Wat volgt is heel mooi, maar ook heel pittig en intens. Sterker nog, als ik op mijn nieuwe single “Hoofd Leeg, Hart Vrij” zing, ” verken ik mijn grenzen” omdat ik wil dat het altijd beter wordt. Tegelijkertijd leerde ik dat de druk die ik mezelf oplegde niet nodig was. Dat voelt heel bevrijdend, waardoor ik nu steeds intenser geniet van de mooie dingen die ik doe. Ik heb mezelf weer gevonden, dus ik doe geen dingen als routine of werk. Ik heb mezelf opnieuw gevonden, waardoor wat ik doe niet aanvoelt als een routine of werken. Dat vrijheidsgevoel, die positiviteit deel ik graag met mijn nieuwe single en hoop ik dat iedereen in dit leven ook echt mag ontdekken en ervaren.

Jan Smit, ‘Hoofd Leeg, Hart Vrij’ - Jan Smit 6

Een onvergetelijke avond

Het voelt heerlijk aan!”  Met “Hoofd Leeg, Hart Vrij” richt Jan Smit zich de komende tijd op Nederland en Vlaanderen. Deze single is tevens de perfecte opwarmer voor “Jan & Alleman: Jan Smit’s Koorconcert” op zaterdag 18 juni 2022 in het Antwerps Sportpaleis. “We hebben het een paar keer moeten verplaatsen door de bekende omstandigheden, maar in juni kunnen we eindelijk weer spelen op een van de mooiste plekken vind ik. De bijzondere sfeer, chemie en warme band tussen het publiek. Voor mezelf, maar ook voor mijn muzikanten en alle betrokkenen voel je nu al de gezonde spanning en sfeer rond het Sportpaleisconcert. Met Gers Pardoel, Pommelien samen met De Romeo’s maken we er weer een onvergetelijke avond van.”

Foto: House Of Entertainment.

Hoofd Leeg, Hart Vrij’ van Jan Smit verscheen op vrijdag 1 april 2022 digitaal op VoSound. Op zaterdag 18 juni 2022 kan je in het Antwerpse Sportpaleis terecht voor ‘Jan & Alleman: hét meezingconcert van Jan Smit’, met gastartiesten Gers Pardoel, Pommelien en De Romeo’s. Tickets en info, www.ticketkopen.eu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

s