...

Pommelien e.a. te gast bij Jan Smit in het Sportpaleis.

Pommelien, Gers Pardoel en anderen te gast bij Jan

Pommelien, Gers Pardoel, René Froger en De Romeo’s zijn op 22 januari te gast bij Jan Smit in het Sportpaleis. Op zaterdag 22 januari 2022 houdt Jan Smit voor de tweede keer zijn “Jan & Alleman”-concert in het Sportpaleis in Antwerpen. Samen met zijn liveband zingt Jan zijn meest populaire liedjes (‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Vrienden voor het leven’,…), en is hij ook gastheer voor enkele uitstekende gastartiesten. Viktor Verhulst, Kobe Ilsen, Gert Verhulst en James Cooke, Jan bracht afgelopen zomer met hen de single “Mooi zo”en daarmee een hit scoorde, zijn alvast van de partij.

LikeMe-ster Pommelien Thijs

De line-up is nog indrukwekkender omdat #LikeMe-ster Pommelien Thijs ook aanwezig is. “Ik vind Pommelien een geweldige artiest. Ze behoort tot en vertegenwoordigt een nieuwe en zeer getalenteerde generatie jonge Vlaamse artiesten. Ik kijk er echt naar uit om haar in het Sportpaleis te zien”, zei Jan Smit enthousiast. Gers Pardoel (“Ik neem je mee”, “Bagage​​”, “Zo bijzonder”) en Jan Smit en zijn Toppers-collega René Froger (“Alles kan mensen gelukkig maken”, “Just Say Hello”) zijn ook op 22 januari van de partij in het Sportpaleis, net als De Romeo’s.

Gegarandeerd een feestje

“Samen met Chris, Gunther en Davy scoorde ik een paar jaar geleden met ‘Zingen, lachen, dansen’, nog een dikke hit in Vlaanderen.. Sindsdien zijn we ook echte vrienden geworden. We zijn altijd blij om elkaar te ontmoeten. Ik vind het ontzettend fijn dat ook De Romeo’s in het Sportpaleis van de partij zijn. Backstage, maar ook op het podium wordt dat weer gegarandeerd een feestje”, zegt Jan Smit geamuseerd.

Pommelien en Jan en Alleman

Foto’s: House Of Entertainment

Tickets voor het ‘Jan & Alleman’-concert van Jan Smit, dat plaatsvindt op zaterdag 22 januari 2022 in het Antwerpse Sportpaleis, met gastartiesten Viktor Verhulst, Kobe Ilsen, Gert Verhulst, James Cooke, Pommelien Thijs, Gers Pardoel, René Froger en De Romeo’s, kan je bestellen op www.ticketkopen.eu.