...

Zowe – ‘Van Je Hou’

Zowe met Van je hou

Zowe alias Zoë De Smedt (22), is een singer/songwriter uit Aalst. Ze is al van kinds af aan met muziek bezig en deze week bracht ze haar debuutsingle “Van je hou” uit. “Ik heb een jarenlang traject afgelegd om vandaag mijn eerste, zelfgeschreven single te kunnen voorstellen”, zegt de fiere dame.

Zowe Van Je Hou

Lepels, vorken, speelgoed enz…

Vanaf de leeftijd van 8 bewondert ze haar favoriete artiesten en covert ze hun liedjes. Een paar jaar later kwam de creatieve kant van Zowe naar voren en begon ze muziek te maken. Op alles wat ze thuis kon vinden: lepels, vorken, speelgoed enz… Kort daarna speelde Zowe op de speelgoedpiano die haar vader haar had gegeven. Ze raakte snel vertrouwd met de toetsen en tonen. Op 15-jarige leeftijd ontdekte ze haar nieuwste passie: een liefde voor schrijven van liedjes. Ze begon te schrijven over gebeurtenissen en fantasieën, waarbij ze inspiratie putte uit haar eigen omgeving.

Schrijven als therapie

“In het begin was schrijven een therapie en was ik vooral bezig met het ventileren van mijn gedachten en het omzetten ervan in woorden. Maar toen werd het een passie en kon ik alleen maar aan schrijven denken. Vandaag de dag schrijf en zing ik mijn liedjes om mijn verhalen te delen met de wereld en om het publiek hun harten én geesten te boeien”, zegt Zowe.

‘Van Je Hou’, de nieuwe single van Zowe, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Zowe

Foto: House Of Entertainment.