...

Christoff Al rolschaatsend…

Christoff samen met Die Schnappers-collega’s

Christoph al rolschaatsend met Yves Segers, Luc Steeno, Matthias Lens, Lisa del Bo, Willy Sommers, en Laura Lynn naar het Schlagerfestival 2023. In maart 2023 zijn ze allemaal aanwezig op het 16e Het Schlagerfestival in de Trixxo Arena in Hasselt, maar ondertussen trekken Christoff, Yves Segers, Laura Lynn, Matthias Lens, Luc Steeno, Willy Sommers en Lisa del Bo naar Al Rollerland, een indoor rolschaatspark in Aalst. Het aankomende thema is een tv-commercial vol schittering en glamour. Voor zanger en accordeonist Matthias Lens was het zijn eerste keer op rolschaatsen. Gelukkig had hij de hulp van Die Schnappers-collega’s Yves Segers en Christoff, die hun liefde voor rolschaatsen herontdekten. “Het is al sinds mijn twaalfde geleden dat ik door Rollerland rolde op rolschaatsen”, begint Christoff het gesprek.

Christoff en Collega's met schaatsen (TV spot Schlagerfestival 2023)

Willy Sommers

“Ik kan nog niet stoppen, maar ik ben nu al blij dat ik een rechte lijn in de bochten houd”, voegt hij er lachend aan toe. Hij werkte samen met andere artiesten aan een tv-commercial voor Het Schlagerfestival, dat in maart volgend jaar opnieuw te zien is in Hasselt. “We moeten elke kans grijpen om op die gezellige planeet te kunnen zijn, waar we even alle zorgen vergeten en teruggaan naar de basis”, zegt Christoff. “Ook al ben ik een skiër en hou ik van sporten, ik heb vandaag geen rolschaatsen omgedaan omdat ik het nog nooit eerder heb gedaan. Stel je voor dat ik hier val, dat is niet ideaal (lacht). Toch zit ik vol glitter en glamour, en heb geweldige tijd met mijn collega’s. Het was allemaal heel ongedwongen. De sfeer was erg goed, net zoals ieder jaar in Hasselt. Toch de kers op de taart voor de artiest, het optreden voor 10.000 mensen elke avond, ‘ zegt Willy Sommers.

Lisa Del Bo achter de draaitafel

Een verrassend beeld in de spot is Lisa del Bo ernaast en dat achter de draaitafel. “Ik ben niet goed in rondjes rijden, dus deze plek is ideaal. Het echte feest is nog niet begonnen, maar ze zullen een geweldige dag doorbrengen met onze collega’s. Heerlijk!” Zoals Luc Steeno die toch pogingen deed om te rolschaatsen. Ook het vrolijke duo Yves Segers en Matthias Lens van Die Schnappers hadden een geweldige tijd op Rollerland. “Ik reed voor het eerst, maar ik had het aangedurfd om sneller te gaan. Draaien en leren stoppen is voor de volgende bocht”, zegt Matthias Lens het “Lachend” weg. We waren niet de meest soepele gasten, maar we hebben het gedaan. Ik was hier als kind best goed in. Nu ben ik blij dat ik rechtop kan blijven”, zegt Yves Segers

Christof, Luc Steno, Yves Segers en Mathias Lens op schaatsen

Foto’s: House Of Entertainment.

Praktisch:

Het 16de Schlagerfestival vindt plaats op 24, 25 en 26 maart 2023 in de Trixxo Arena Hasselt, met optredens van Christoff, Laura Lynn, Willy Sommers, Die Schnappers, Yves Segers, Luc Steeno Lisa del Bo én De Romeo’sGlitter en glamour is het centrale thema. Meer info vind je op www.hetschlagerfestival.be.

Christoff