...

Cassie Cyrene brengt debuutsingle

Cassie Cyrene brengt ‘Hold Me And Love Me’ uit

Cassie Cyrene brengt debuutsingle ‘Hold Me And Love Me’ uit “Ik heb dit nummer geschreven om mijn liefdesverdriet een plek te geven” Gentse Cassie Cyrene bracht vandaag haar debuutsingle “Hold Me And Love Me” uit. Een populair nummer met veel soul invloeden en sterk melodrama dankzij het gebruik van saxofoon en strijkers. Dit is een herkenbaar verhaal over afscheid nemen van een eerste liefde. De 25-jarige bezige bij staat te popelen om haar muziek over de hele wereld te verspreiden. Handen op de piano terwijl je hete thee drinkt. Dit is meestal haar manier om een ​​drukke dag vredig en volkomen helder af te sluiten. “Songwriting is altijd een uitweg geweest”, begint Cassie “Mijn debuutsingle ‘Hold me and love me’ ging over mijn eerste relatie met mijn toenmalige vriend.

Cassie Cyrene (1)

Een knipperlichtrelatie

We waren ongeveer zeven jaar samen en ontmoetten elkaar op de middelbare school. Hij was het nieuwe kind in de klas, en sprong meteen in het oog. Uiteindelijk sloeg de vonk over tijdens een bijles wiskunde. Van wiskunde kwam niet veel meer in huis (lacht). We groeiden samen op, maar doorheen de jaren zat er wel al eens een grote kink in de kabel. Het was meer een knipperlichtrelatie want telkens opnieuw kwamen we bij elkaar. Het is moeilijk om mijn eerste liefde los te laten. Om mijn verdriet te verwerken heb ik dit lied geschreven,” zegt Cassie Cyrene. “Hug Me, Love Me” zit vol emotie. Dramatische karakters worden uitgedrukt door viool, harmonie en fantastische gitaarstrofes.

Cassie Cyrene

Een authentieke en eerlijke stem

Ze streeft naar een authentieke en eerlijke stem door gebruik te maken van echte zanginstrumenten. Een vleugje retro is haar handelsmerk. Cassie Cyrene besluit: “Luisteren naar dit nummer geeft me een gek gevoel. Mijn debuutsingle is een tastbaar resultaat van een muzikale en een persoonlijke groei.” Als zelfstandig artiest probeert ze zoveel mogelijk zichzelf te zijn Dus ook eigen liedjes schrijven en produceren. Dansbare liedjes zijn ook klaar om uitgebracht te worden voor het publiek. Haar verhaal kan je volgen op de blog van haar website. Hoe dit nummer concreet tot stand kwam, wordt haar volgende artikel. Abonneer je hier: https://cassiecyrene.com/blog.