...

Lisa del Bo en anderen op volgend Schlagerfestival

Lisa del Bo, Die Schnappers en nog 6 topartiesten

Lisa del Bo, Die Schnappers en nog 6 topartiesten zijn in maart te gast op Het 16de Schlagerfestival. Nadat ze met succes de verjaardagseditie voor 60.000 feestvierders hebben georganiseerd, kun je op vrijdag 25 maart 2022, zaterdag 26 en zondag 27 maart terugkeren naar Trixxo Arena Hasselt voor het 16e Schlager Festival. Na de kermis- en feesteditie kiezen de organisatoren volgend jaar voor glitter en charme. Laura Lynn, Willy Sommers, De Romeo’s en Christoff zijn weer van de partij. Ook hun collega’s Luc Steeno, Yves Segers en collega Matthias Lens (Die Schnappers) en zingende nachtegaal Lisa del Bo zijn aanwezig: “Dit jaar is het de 25ste verjaardag van “Liefde Is Een Kaartspel”. volgend jaar is het 9 jaar geleden dat ik op het grote podium van Het Schlagerfestival stond. op de laatste editie ben ik nog eens de sfeer gaan opsnuiven, ik vond de optredens van mijn collega-artiesten rond en tussen het publiek erg leuk.

Christoff Schlagerfestival 2021

Glitter & Glamour

Dit was een mooie avond, met alleen maar blije mensen en blije gezichten. Als je als Limburgse volbloed de kans krijgt om voor je eigen publiek op te treden op het grote podium van Het Schlagerfestival, dan voel je je vereerd. Dit is ook een hoogtepunt in je carrière”, zegt Lisa enthousiast. Tickets voor het 16e Het Schlagerfestival 2022 ‘Glitter & Glamour’ in Trixxo Arena Hasselt op 25, 26 en 27 maart zijn nu te koop op www.hetschlagerfestival.be. Kürt Rogiers is opnieuw gastheer. Snelle beslissers kunnen nog tot 30 november 2021 genieten van een vroegboekkorting. Ook voor groepen zijn er speciale tarieven en voorwaarden. Een van de succesfactoren van Schlagerfestival zijn de gevestigde muzikale waarden. Het zijn artiesten die uitkomen omdat ze liedjes willen meezingen ‘Als een leeuw in een kooi’, ‘Zeven zonden’, ‘Viva De Romeo’s’ of ‘Je hebt me 1000 maal belogen’, liedjes van respectievelijk Willy Sommers, De Romeo’s, Christoff en Laura Lynn.

Willy Sommers Schlagerfestival 2022

Het podium weer terug naar achter

Het viertal die op de steun van vele fans en bewonderaars in het publiek kan rekenen, keert in het voorjaar van 2022 met veel enthousiasme terug. Na de oktobereditie wordt volgend jaar op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondagmiddag 27 maart 2022 weer geschlagerd in de Trixxo Arena Hasselt. “Voor de 16e editie schuiven we het podium weer terug naar achter in de zaal, zodat het centrale plein genoeg ruimte heeft voor de heerlijke langgerekte, doorlopende polonaises. Ook Kürt Rogiers zal weer als presentator aanwezig zijn. Volgend jaar zullen we “Glitter and Glamour” gaan spelen. De mensen mogen nu al op zoek naar veel blingbling, aangepaste kledij of toffe accessoires die ons thema accentueren”, klinkt het bij de organisatie. Voor de fans van Luc Steeno is er goed nieuws, want de persoon die “Hij speelde accordeon’ en ‘Ik mis je elke dag” zong komt volgend jaar terug.

Die Schnappers

Feestbeest Yves Segers mag het publiek weer vragen: “Waar zijn die handen?” Yves kwam niet alleen, want hij vormt samen met zijn collega Matthias Lens reeds meerdere jaren het feestduo Die Schnappers. Met hun versies “links en rechts”, “Ik moet drinken!” en “We hangen het varken weer uit- versies” belooft het duo voor opzwepende feestmomenten te zorgen. Voor Yves en Mathias is dit de eerste keer dat ze te gast zijn op Schlagerfestival met Die Schnappers. “Het is geweldig dat we ineens zoveel mensen kunnen bereiken en mee kunnen laten feesten. We hebben er het volste vertrouwen in omdat we merken dat iedereen bij ons optreden meteen meezingt, wat echt geweldig is”, aldus het duo. Na negen jaar geleden haar debuut op het festival te maken, keert de populaire en sympathieke Limburgse zangeres Lisa del Bo volgend jaar terug naar Het Schlagerfestival.

Die Snappers Schlagerfestival 2022

Lisa Del Bo

Lisa geniet momenteel van de aandacht die zij en haar liedjes hebben gekregen: “Dankzij #LikeMe begonnen Liefde is een kaartspel’ en ‘Vlinderen’ aan hun tweede leven. Ik merk dat heel wat jongeren, voor mij een nieuw publiek, die liedjes opnieuw ontdekken en voluit meezingen. Dit doen ze tijdens mijn optreden, maar ik zie het ook gebeuren op sociale media, waar ze filmpjes en TikTok delen met mijn muziek heerlijk. Ja! Volgend jaar werk ik 32 jaar in deze branche , maar door de Covidmaatregelen en beperkingen heb ik de afgelopen maanden mijn 30-jarige carrière niet kunnen vieren. Wel, ik stel voor dat we dat volgend jaar doen in Hasselt. Met z’n allen wordt het fantastisch”, zegt een lachende Lisa del Bo.

Lisa Del Bo Schlagerfestival 2022

Foto’s; House Of Entertainment

De 16de ‘Glitter & Glamour’-editie van Het Schlagerfestival met ChristoffLaura LynnWilly SommersLuc SteenoLisa del BoDie SchnappersDe Romeo’sYves Segers en gastheer-presentator Kürt Rogiers, vindt plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart (20u30) en zondagnamiddag 27 maart 2022 in Trixxo Arena Hasselt. Tickets vanaf 37 euro (inclusief reservatiefee). Tot 30 november 2021 geniet je nog van een vroegboekkorting. Voor groepen zijn er speciale tarieven en voorwaarden. Meer info en tickets, www.hetschlagerfestival.be.