...

Première ‘The Sound of Music’ nadert

Première ‘The Sound of Music’

Première ‘The Sound of Music’ nadert met rasse schreden. Voor de acteurs van de “The Sound of Music” is het nu echt aftellen tot december en het moment waarop deze klassieke nieuwe Vlaamse versie de musical wordt opgevoerd in de Stadsschouwburg Antwerpen. “Vandaag werd nogmaals bevestigd dat we, met een Covid Safe Ticket en mondmasker, met het Covid Safe Ticket en maskers kunnen we deze optredens anti-corona en veilig maken. De afgelopen weken is er onder leiding van regisseur Stanney Kretz en choreograaf Martin Michel hard gewerkt aan de repetities, waaronder Koen van Impe, Iante Tavernier, Peter Thyssen, An Lauwereins, Charlotte Suijs, Pieter Casteleyn en de debuterende Geena Lisa.

première The Sound Of Music

Handelsmerk van regisseur Stany Crets

Zoals gepland treden we op donderdag 9 december 2021 op in de Stadsschouwburg in Antwerpen en gaan we in première op zondag 12 december. Na de première, vanaf 14 januari 2022 treden we op in Capitole Gent, en vanaf 22 januari 2021 in Trixxo Theater Hasselt. Wegens de nu al ruime belangstelling hebben we recent extra speeldata toegevoegd aan de agenda. We moeten het verhaal van “The Sound of Music” niet langer beschouwen als een onbekende eindejaarsklassieker. Het beroemde verhaal omtoveren tot een nieuw muzikaal jasje met enkele unieke accenten is inmiddels het handelsmerk geworden van regisseur Stany Crets. Het enthousiasme is zeer groot, zeker nu de productie nogmaals de bevestiging heeft gekregen dat er, conform de geldende maatregelen, op een veilige manier en coronaproof kan worden gespeeld.

Fantastische acteurs en actrices

“Iedereen is bijzonder verheugd dat het harde werken van de afgelopen weken beloond is en het belooft een mooi en uniek optreden te worden. Het publiek zal weer maximaal kunnen genieten van de muziek, de sfeer en het verhaal gebracht door fantastische acteurs en actrices klinkt het bij Deep Bridge. In “The Sound of Music” treedt Ianthe Tavernier in de voetsporen van Julie Andrews als Gouvernante Maria. Koen Van Impe (‘La Cage Aux Folles’) is Kapitein Von Trapp. Peter Thyssen speelt de rol van “Oom Max”, en An Lauwereins speelt de rol van “Moeder-Overste”. Zangeres en presentatrice Geena Lisa debuteert in deze musical als ‘Barones Schräder’. Daarnaast zijn de hoofdrolspelers o.a. Charlotte Suijs en Pieter Casteleyn, die respectievelijk Liesl en Rolf spelen. Op het podium worden deze laatste vergezeld door de “Von Trapp kinderen” die na audities werden geselecteerd.

Tickets en info vind je op www.deepbridge.be.