...

15de verjaardag: vroegere Schlagerfestivalartiesten vierden mee

15de verjaardag gevierd met 5 optredens

15de verjaardag: Vroegere Schlagerfestival-artiesten vierden mee: “Als ze mij morgen vragen, doe ik het meteen opnieuw!” Net als afgelopen weekend verschenen ook dit weekend weer vele “Schlagers” in Trixxo Arena Hasselt. Er werden meer dan 60.000 tickets verkocht en de 5 optredens van het 15e Schlagerfestival waren erg populair. Op vrijdagavond ontvingen de artiesten backstage extra gasten: Swoop, The Voice Senior winnaar John Leo, accordeonduo The Sunsets Annelies Winten en Lisa del Bo kwamen genieten van een kopje koffie en een verjaardagstaart.

15de Schlagerfestival

Interessante verhalen en herinneringen

Aan de hand van interessante verhalen en herinneringen beoordeelden de artiesten hun optredens ook in een eerdere versie. “Voor ons zijn dat altijd hele mooie en memorabele momenten. Het voelt alsof je in een warm bad loopt. Mensen verwelkomen ons altijd met open armen en doen vanaf het begin enthousiast mee met onze liedjes”, zegt Filip van partyband Swoop D’Haeze. Ook John Leo, de winnaar van de eerste The Voice Senior, keek met veel plezier terug op zijn optreden op het Schlagerfestival.

15de Schlagerfestival

Het accordeonduo The Sunsets

“Als ik aan die periode denk, krijg ik nog steeds kippenvel. Na de tv-show is het optreden op dit podium, op het enorme podium met live muzikanten, de kers op de taart. Dat vond ik heel leuk”.  Annelies Winten van het accordeonduo The Sunsets herinnert het zich nog heel duidelijk: “Ons eerste optreden was op het grote podium van het Schlagerfestival, wat meteen zorgde voor onze doorbraak bij het publiek. Sfeer, sfeer, gezelligheid en “we zijn samen” Het gevoel maakt het af en is uniek.

15de Schlagerfestival

De Limburgse Nachtegaal

Als ze me vragen om hier morgen weer op te treden, doe ik dat meteen (resoluut). Ja, het is een plezier om hier te zijn en te genieten, want het is weer een avondje plezier voor mij.” Oplettende toeschouwers zagen Lisa Delbo meteen in het publiek en ze reageerde enthousiast op het selfieverzoek. De Limburgse Nachtegaal en haar man Joske brachten een gezellige avond door op het 15de Schlagerfestival. Dit is de ideale voorbereiding voor Lisa, want volgend jaar staat ze weer op het podium van het muziekfestival.

15de Schlagerfestival

De live band, de artiesten en het enthousiaste publiek

“Mijn schema geeft me niet vaak de kans om mijn dierbare collega-artiesten te zien. Het werkte vanavond op het 15e Schlagerfestival, en ik was verbluft om de prachtige combinatie van werken te zien: het grote podium in het midden, de live band, de artiesten en het enthousiaste publiek. , Ze hebben genoten van het optreden vanavond. Ik kijk nu al uit naar het komende Schlagerfestival, net als negen jaar geleden, wanneer ik mensen samen “Liefde is een kaartspel” kan laten zingen. Dat wordt heel spannend. Dat maakt me Blij en daarvan kan ik genieten!” aldus Lisa.

Foto’s: House Of Entertainment

Het Schlagerfestival 2022 vindt plaats op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 maart 2022 in Trixxo Arena Hasselt. Tot en met 30 november 2021 kan je nog genieten van een vroegboekkorting. Voor groepen zijn er speciale voorwaarden. Tickets en info, www.hetschlagerfestival.be.