...

Luc Appermont en Raymond samen op 15e Schlagerfestival

Luc Appermont en Raymond van het Groenewoud

Luc Appermont en Raymond van het Groenewoud debuteren dit weekend op Het 15de Schlagerfestival! Ook Kürt Rogiers is van de partij! Door de welbekende omstandigheden moesten we anderhalf jaar wachten, maar dit weekend en volgend weekend staat Hasselt Trixxo Arena opnieuw op zijn kop tijdens het 15e Het Schlagerfestival. Met Covid Safe tickets kun je samen zingen, een feestje bouwen en genieten van de optredens van Willy Sommers, Wim Soutaer en Charles Van Domburg, De Romeo’s, Bart Kaëll, Yves Segers, Laura Lynn, Jan Smith en Christopher en dat op 22, 23, 24, 29 en 30 oktober2021.

Luc Appermont (Schlagerfestival 2021)

Moeder van alle Schlagerfestivals

Voor meer dan 375 bussen en tienduizenden bezoekers hebben de organisatoren enkele verrassingen voorbereid om de 15e verjaardag van de “Moeder van alle Schlagerfestivals” hebben de organisatoren wat leuke surprises in petto, waarmee ze de 15de verjaardag van ‘de moeder van alle schlagerfestivals’ nog eens extra in de verf willen zetten en te vieren. In de plaza is er opnieuw randanimatie voorzien met enkele kermisattracties. Op het podium wordt het ook uitkijken naar Luc Appermont, die als gastheer-presentator dit jaar debuteert: “Ik vind het een hele eer dat ze mij hiervoor hebben gevraagd.

Mensen komen genieten

Ik ken dit festival van al de keren dat Bart op het podium stond, toen was ik daar vaak ook. Wat me vooral aantrok was de unieke sfeer. Mensen komen genieten en samen met alle artiesten hopen we hen weer een unieke feestavond te bezorgen”, aldus Luc enthousiast. Naast zijn eigen ervaring kan Luc ook terugvallen op de expertise van Kürt Rogiers. We hadden een succesvol gesprek met elkaar voor deze editie. De organisatie verklaarde: “Omdat we ons festival hebben uitgesteld tot het najaar, kon Kürt zich voor deze jubileumeditie gelukkig nog vrijmaken. waar we hem nog op een bijzondere, opvallende manier konden inzetten”, klinkt het bij de organisatie.

Repeteren ter plaatse met de liveband

De komende uren zijn alle artiesten nog druk bezig met repeteren ter plaatse met de liveband. Het podium staat dit jaar in het midden van de arena opgesteld. maar waar we zeker naar uitkijken is de komst van Raymond van het Groenewoud. Dit icoon van de Vlaamse muziek, geschikt voor 400 liedjes, talrijke prijzen, muziekprijzen, gouden en platina platen, maakt zijn debuut op het Schlagerfestival-podium. De kans is groot dat het publiek straks luidkeels meezingt met zijn “meisjes” of helemaal gaat dansen op zijn “Cha Cha”.

Net als de voorbije jaren is de belangstelling voor Het Schlagerfestival weer bijzonder groot. Heel wat voorstellingen zitten vol, maar snelle beslissers kunnen nog tickets scoren voor vrijdag 29 oktober 2021. De avondvoorstellingen beginnen om 20u30. Op zondagmiddag start het feestje al om 15u00. Tickets en info, www.hetschlagerfestival.be