...

Cocô Locô verhuist op 31 oktober

Cocô Locô verhuist naar Sportpaleis

Cocô Locô verhuist op 31 oktober van de Lotto Arena naar het Sportpaleis! Na twee succesvolle sessies in de Antwerpse Waagnatie, vindt het volgende Cocô Locô Halloween-festival plaats in de Lotto Arena op zondag 31 oktober 2021. “Dit was een plan, maar door grote belangstelling en interesse sloegen we die weg over en verhuisden we ineens naar het Antwerpse Sportpaleis”, zegt de organisator HAP Group enthousiast. Sinds 3 jaar komen er jaarlijks duizenden toeristen en Cocô Locô is in recordtijd uitgegroeid tot “het grootste Halloween-festival van België”.

Circusartiesten, Acrobaten, dansers, acteurs en actrices

Tickets en info: www.cocoloco-festival.be. “Als je op zondag 31 oktober 2021 het Antwerpse Sportpaleis binnenstapt om deel te nemen aan de derde editie van Cocô Locô, kan je niet meer achterom kijken. Bij de ingang pakt Diablo Loco zijn brandende drietand, Mariachi della Muerte en de voodoo meesterwacht, je kunt meteen zien wat je te wachten staat in het nachtelijke feestspektakel”, zegt Florence Agrati, de aangetrokken artdirector. “Ik heb toegezegd voor Cocô Locô, omdat ik ontzettend hard gecharmeerd ben door het concept, het enthousiasme en de inspanningen van de organisatoren.

Cocô Locô 2021

Van Waagnatie naar Sportpaleis

De directe verhuizing van Waagnatie naar Sportpaleis in slechts 3 jaar is daar een mooi voorbeeld van. We raden iedereen die komt om er zo vroeg mogelijk te zijn. De deuren gaan reeds open vanaf 20.30u en in het eerste uur krijgen festivalgangers de kans om met een magische cocktail in de hand kennis te maken met onze bijzondere nachtwezens. Dan zetten we de deur van de Loco Club volledig open en betreed je eindelijk een fluorescerende wereld, wat een unieke totaalbeleving is.

Het feest van de doden

La Fuente, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Dimitri Wouters en Thierry Von Der Warth, DJ F.R.A.N.K…” Zonder te spoilen, maar de derde editie van Cocô Locô wordt wel heel bijzonder. “In de middernachtsklok zinken we met de bezoekers van het feest van de doden – symbolisch dieper onder de grond. Dit wordt een groots evenement met veelzijdige circusartiesten, acrobaten en luchtdansers. Acteurs, en actrices, vuurspuwers en veel mensen met sterke persoonlijkheden en podiumprestaties. In het gezelschap zitten 3 internationale toppers die het verhaal en de beleving compleet maken”, zegt Florence Agrati enthousiast.

Cocô Locô 2021

Cocô Locô is een bijzonder verhaal

Ook qua productie is Cocô Locô een bijzonder verhaal, samengesteld uit 18 artiesten, 4 VIP hosts, een sterke en uitgebreide top DJ en 5 teams die de afgelopen dagen onafgebroken voor 25 kostuums hebben gestaan. Voeg daarbij de 8 visagisten die constant actief zijn tijdens het evenement, evenals de vele kostuums en tonnen rekwisieten en accessoires die zijn gebruikt voor dit unieke feest. “De nacht voor 31 oktober zal kort zijn omdat alles uitvergroot is door de verhuizing naar een grotere zaal. Ik ben heel benieuwd naar de reactie van het publiek en hoe zij alles beleven.

Onze formules en concepten zijn uniek

Hoe dan ook, iedereen zal plezier hebben. Daar kan je zeker van zijn, aldus Florence Agrati, met pretlichtjes in haar ogen. “Niet alleen jongeren, maar ook onze verschillende oudere doelgroepen willen er weer op uit om mensen te ontmoeten en plezier te hebben, alleen of gezamenlijk. Onze formules en concepten zijn uniek en we zijn door de jaren heen inderdaad uitgegroeid tot het grootste Halloweenfestival van België. Zeker nu we de lotto-arena overslaan en rechtstreeks naar het Sportpaleis gaan. Dankzij deze verhuizing kunnen last-minute beslissers extra tickets krijgen. Je kunt er nog bij zijn, maar je moet snel reageren”, aldus Bjorn Svennan. namens de Herentalse Hap Groep.

Affiche Cocô Locô 2021

De 3de editie van Cocô Locô vindt plaats op zondag 31 oktober 2021 in het Antwerpse Sportpaleis. Om 20u30 openen de deuren van ‘het grootste Halloweenfestival van België’, voor een unieke totaalbeleving met dj-sets en optredens van La Fuente (Nederland), Vunzige Deuntjes Soundsystem (Nederland), Dimitri Wouters & Thierry Von Der Warth, B-kay, Rewind All Stars (Nederland) en DJ F.R.A.N.K. 

Tickets en info vind je op www.cocoloco-festival.be

Cocô Locô wordt georganiseerd door de HAP Group.