...

Mervyn – ‘Go With The Flow’

Mervyn met Go With The Flow

Mervyn slaat andere richting in en brengt feelgood-nummer ‘Go With The Flow’ uit. Mervyn bracht in november 2021 zijn nummer ‘Zielsveel Van Je Hou’ uit als hommage aan zijn onlangs overleden oma Nicole. Hij was toen al bezig met een ander nummer, waarmee hij experimenteerde met een nieuw geluid. Een paar maanden later brengt hij nu zijn tweede nummer ‘Go With The Flow’ uit.

Mervyn Go With The Flow

De 22-jarige Mervyn uit Brugge

De 22-jarige Mervyn uit Brugge bracht in het begin van zijn carrière al drie originele nummers uit. Hij vindt het absoluut noodzakelijk dat jonge artiesten hun eigen werk uitbrengen in plaats van covers. Mervyn beschouwt dit als een belangrijk item en wilde in zijn nieuwste werk nog een stap verder gaan. Zijn nieuwste single “Go With The Flow” duurde bijna twee en een half jaar om te maken. Het werk aan het nummer begon in februari 2021, toen hij voor het eerst met zijn producer over zijn nieuwe project sprak.

De tekst is geschreven door Sabien Tiels

De dynamische zanger hoopt – samen met zijn team – punten te scoren met deze single. De tekst is geschreven door Sabien Tiels en de bewerking, muziek en productie waren in handen van Filip Martens. Dit zijn twee waarden van het Vlaamse muzieklandschap. Ik ben vereerd dat hun stempel op mijn nieuwe nummer “Go With The Flow” is gedrukt. Het nummer klinkt totaal anders dan mijn vorige singles”, geeft Mervyn toe.

Een relatie die om verschillende redenen eindigde

In veel liefdesliedjes wordt er iemand bezongen. Niet zo in “Go With The Flow”. Het nummer gaat over een relatie die om verschillende redenen eindigde. “In het begin is het pijnlijk, maar na een tijdje kun je alles aan en geef je het misschien een plek. Dit nummer gaat over de periode na dat liefdesverdriet. Vanaf het moment dat je begint te denken en bij jezelf zegt: eigenlijk heb ik geweldige momenten gehad en ik kan er met een glimlach op terugkijken. Je geeft alles, maar uiteindelijk ga je je eigen weg, het is gewoon ‘Go With The Flow'”, besluit Mervyn.