...

RAPHA brengt haar debuutsingle ‘Funny’ uit!

RAPHA met debuutsingle

RAPHA uit Hove MNM Rising Star-winnares (2020) brengt haar debuutsingle ‘Funny’ uit! In 2020 is de MNM weer op zoek naar hun MNM rijzende ster. De vierde editie werd gewonnen door de 21-jarige uit Hove. Sindsdien heeft de jonge rijzende sterkampioen zeker niet stilgezeten. Zo zong ze het titelnummer “Bathroom Stories” van de VRT-reeks en kwam op vrijdag 23/9 haar debuutsingle “Funny” uit! De Belgisch-Congolese singer-songwriter is van jongs af aan gefascineerd door muziek.

Rapha Funny

Wedstrijd MNM Rising Star

Gedurende haar jeugd heeft ze haar muzikale talent aangescherpt om haar dromen te verwezenlijken en een succesvolle carrière op te bouwen in de muziekindustrie. Als jonge artiest was Rapha niet zeker of ze professioneel in de muziek zou blijven werken. Toch schreef ze zich in 2019 in voor Fabric Magic waar ze in een koor zong. Na een jaar in het koor kwam Rapha als winnares uit de bus bij de wedstrijd MNM Rising Star, die begin 2020 werd gehouden. Vanaf dat moment verzamelde ze de nodige moed om een ​​onbekend carrièrepad in te slaan, wat leidde tot haar eerste solo-single.

Pakkende debuutsingle ‘Funny’

Ze profiteerde van de lockdown om een ukelele te kopen en haar eigen liedjes te schrijven. Met haar pakkende debuutsingle ‘Funny’ laat ze nu het eerste resultaat zien. “Ik geloof sterk dat muziek een kanaal is om betekenisvolle boodschappen door te geven over liefde en vriendschappen, maar ook over breuken of geestelijke gezondheid. Artiesten als Alessia Cara, Dua Lipa of Alicia Keys inspireren me enorm“, zegt RAPHA. ‘Funny’, de debuutsingle van RAPHA, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.