...

Radio2 Parkies-concerten op volle toeren

Radio2 Parkies-concerten op volle toeren

Radio2 Affiche Parkies 2022

Radio2 Parkies-concerten draaien op volle toeren. Tot begin september kan je nog op 18 locaties in Vlaanderen terecht voor de gratis radio2 Parkies-concerten van o.a. Gers Pardoel, Margriet en Celien Hermans, Bart Kaëll, OLIVIA, Guy Swinnen, Mama’s Jasje, Bart Kaëll, Koen Buyse e.v.a. Bij de start van de hittegolf lanceren de organisatoren een opvallende oproep: “We vragen nogmaals vriendelijk aan onze talrijke bezoekers om geen peuken op de grond te gooien. We vragen dat niet alleen omdat het op sommige plekken erg droog is en dus een risico op brandgevaar, maar vooral omdat we al jaren een groen festival zijn. Op de terreinen zijn er overal voldoende as- en vuilbakken.

Juli was al een topmaand

In functie van de aanhoudende warme dagen hebben we op alle locaties onze frisdrankvoorraden aangevuld, zodat mensen voldoende kunnen drinken”, zegt Jeffrey Vanhaeren namens de organisatie. Juli was al een topmaand voor de radio2-Parkiesconcerten, dit dankzij het mooie weer en de sterke affiche met debutanten Gers Pardoel, Pieter en Tine Embrechts, OLIVIA, ABBA4U, Bart Kaëll, Margriet en Celien Hermans én de 30 Jaar Parkies Band. “De eerste maand van de grote vakantie hebben we op alle 18 locaties een flinke stijging gezien van de bezoekersaantallen. De radio2 Parkies geven extra glans aan hun titel van grootste kleinste festival van België en zijn op dit moment succesvoller dan ooit.

Radio2 Parkies-concerten op volle toeren - Bart Kaell 4

Gewapend tegen de hitte

Families, buren, vrienden en vriendinnen, gezinnen, kortom mensen van alle leeftijden vinden ondertussen vlotjes de weg en zijn bij ons wekelijks op de afspraak. Het goede weer speelt in onze kaart. We zijn ook gewapend tegen de hitte. We hebben op alle locaties de voorraden van frisdranken en water aangevuld. Er zijn ook voldoende vuil- en asbakken. Mogen we nogmaals vriendelijk vragen aan onze bezoekers om daar vooral gebruik van te maken, met speciale aandacht voor sigarettenpeuken. Op die manier smoren we op sommige droge plekken ook het brandgevaar in de kiem. De Radio2 Parkies zijn al jaren een groen festival.

Gaan nog door tot zaterdag 2 september 2022

We vragen op elke verpakking die we verdelen waarborg nét om te vermijden dat er vuil achterblijft. Jaarlijks proberen we nieuwe dingen uit met het oog om ons festival te vergroenen. Vanaf 19u00 is iedereen welkom op ons festivalterrein en tegen de start van de concerten is het de komende dagen overal voldoende afgekoeld en aangenaam. Iedereen kan de optredens in optimale omstandigheden bijwonen. We zijn bezig aan een reeks van 125 concerten en gaan nog door tot zaterdag 2 september 2022. Ook in augustus kan je op de radio 2 Parkies-concerten terecht voor een fijne avond. De volledige line-up vind je op www.parkies.be “, zegt Jeffrey Vanhaeren namens de organisatie.

Foto: House Of Entertainment.