...

Jubilee aan zee van start

Jubilee aan zee in prémiere

Jubilee aan zee de zomershow van Jacky Lafon kende afgelopen vrijdag zijn prémiere. Jacky Lafon woont momenteel in Antwerpen, maar heeft ook jaren in Oostende gewoond. Van 22 juli tot 18 september viert ze haar 55- jarig jubileum als actrice in de revuetempel van Blankenberge “Het Witte Paard”. Naar gewoonte is ook Frank Van Erum (nu al voor de derde keer) van de partij. Naast Frank zijn ook Wendy Van Wanten, Jan Wuytens, David Van Dijck en om het rijtje af te sluiten wordt alles bij elkaar gedanst door D-Dance Productions onder leiding van Evelyn Delameillieure. Dat alles bij mekaar door elkaar gemixt vormt de nieuwe Jubilee aan Zee show. De show is is voor jong en oud maar mikt toch op een iets ouder publiek en dat was ook te merken op de prémiere. 55 jaar Jacky Lafon op de planken, dat mag u niet missen!

 Jubilee aan zee

Jacky regisseert zelf de hele show

Wat ook heel bijzonder is aan deze show is dat Jacky deze helemaal zelf regisseert. Maar naar gewoonte tekent Ben Van den Keybus ook hier present voor de productie en is verantwoordelijk voor het concept. De show zelf is een aaneenschakeling van zang, dans en humor. Bij de sketch van de Duitser en de toeriste moesten we onmiddellijk denken aan wijlen Gaston Berghmans en Leo Martin wat we een zwak punt vonden. Maar later moesten we daarop terugkomen omdat ze op die manier de twee grote heren wou huldigen. De reden werd al gauw duidelijk want blijkt dat haar Carrière ooit gestart is dankzij Gaston Berghmans, die haar liet deelnemen aan hun optredens in hotel Eden, en later in Het Witte paard. Het was daar dan ook dat ze de stiel leerde kennen met vallen en opstaan. Als eerbetoon vroeg ze dan ook aan het publiek een groot applaus voor deze twee sterren.

Jubilee Aan Zee Duitser toeriste

Een reis naar verschillende landen

Jubilee Aan Zee is eigenlijk een reis naar verschillende landen, zo bezoeken we o.a Duitsland, Spanje, Italië enz…Maar ook als naar gewoonte kruipt ze succesvol in de huid van verschillende typetjes. Zo zien we haar als airhostess, toeriste, zuster Amaretto  enz…maar ook gewoon als moppenvertelster uit HT&D het vroegere moppenprogramma van VTM. Over de internationale act die ook in de show te zien is gaan we niet te veel prijsgeven alleen dat de monden zullen openvallen van verbazing als ze het duo bezig is met hun act. We kunnen wel verklappen dat ze uit Italië komen en luisteren naar de naam Nostalgia. Daarna neemt Jacky en haar gevolg het terug over met een koorzang “mijn lief heeft een naaimachien en ze heeft het aan mij laten zien” ook nog gebracht als ode aan Gaston & Leo. De namiddagshow ‘Jubilee aan Zee’  is ongetwijfeld topentertainment. Er is niemand met zoveel liefde voor haar publiek als Jacky Lafon, een bijzonder verjaardagsfeest om niet te missen!

Jubilee Aan Zee zuster Amaretto

Meer foto’s klik hier

Praktische info:

‘Jubilee Aan Zee’  kan je bekijken op vrijdag-, zaterdag- en zondagnamiddag. De deuren gaan open om 13.30 uur, de show start om 14.30 uur. Adres: Het Witte Paard, Vissersstraat 53 in Blankenberge. Tickets: Rang 1, 39 euro – Rang 2, 29 euro. Vooraf kan je een showdiner reserveren in Restaurant Cavallo Bianco in de Vissersstraat 59. Start om 12 uur. Prijs: 42 euro, exclusief drank. Info en tickets: 050 41 11 00 – www.witte-paard.be