...

Colour Of Passion in première

Colour Of Passion in première in Blankenberge

Colour Of Passion in première afgelopen vrijdag 29 juli in het Witte Paard te Blankenberge. Er werd lang naar uitgekeken maar op vrijdag 29 juli was het eindelijk zover de première van de avond zomershow van het Witte Paard met als titel Colour Of Passion. Gepassioneerder dan ooit, is het een genoegen om Colour Of Passion aan het grote publiek voor te stellen. Ze hebben wederom toppers uit binnen- en buitenland bij elkaar gebracht. Dit jaar laten maar liefst 6 spectaculaire internationale acts je mond van verbazing of van het lachen open vallen. Deze topartiesten hebben al voor opschudding gezorgd in binnen- en buitenland. Net als vorig jaar staan Patrick Onzia en vaste waarde Sandrine Van Handenhoven klaar om jou de avond van je leven te bezorgen. Bovendien presenteert Het Witte Paard met veel plezier de unieke Coco Jr. Dit belooft een hete zomer te worden. Nog tot en met 17 september opent de revuetempel Het Witte Paard in Blankenberge de hele zomer de deuren voor de nieuwste avondvoorstelling “The Colors of Passion”.

Colour Of Passion

Een gezellige zomeravond beleven

Mede dankzij een investering van Marc Coucke’s investeringsmaatschappij Alychlo kan je in Het Witte Paard weer een gezellige zomeravond beleven. In Blankenberge gaan ze dit jaar op zoek naar meer, maar vooral opvallender, kleurrijker en wilder. Na twee jaar vertraging zorgt het artistiek team voor een compleet werk voor alle leeftijden. Ook het Spaanse duo Nostalgia keert weer terug naar Het Witte Paard terug om haar indrukwekkende kostuumvoorstelling “‘Ruk me de kleren van het lijf’” te zien. De ogen en monden van iedereen vallen wijd open wanneer het mannelijk deel van het duo “Nostalgia” de zomergarderobe in een flits omtovert tot een driedelig pak. Ook al weet je dat het bijna onmogelijk is. En toch gebeurt het terwijl je er met je neus bovenop zit en zelfs dan kan je nog niet zien hoe één en ander in zijn werk gaat… Ook Coco Jr. en Clayton deden het schitterend en zongen ‘Cheer Leader’ en ‘Shotgun’ wat meteen al voor sfeer zorgde bij het talrijk opgekomen publiek.

Colour Of Passion du Nostalgia

Steve Eleky

Een andere opmerkelijke comeback is de komst van Steve Eleky, die optreed in Monte Carlo, Moskou en Europa Park. De man is bijzonder bijzonder grappig natuurlijk, en met een aardig gevoel van zelfspot. Met zijn gedenkwaardige komische hoogvliegers van de avond zette de Hongaar de hele show op zijn kop. Eleky belooft een goochelshow te geven, maar geen van de getoonde technieken werkt echt tot grote hilariteit van de zaal en de lachsalvo’s volgen elkaar op. Hij noemt het altijd “professionele magie”, daarbij schatert hij het steeds uit. Geen geweldige trucs hier, maar een ode aan het falen. Waar “The Color of Passion” draait om virtuositeit en spektakel, is Eleky een clown die alles weet te relativeren. En telkens  komt de stuntelige artiest er briljant mee weg. Het sexy sensueel slangenlichaam van Sheyen Caroli uit mag er ook best wezen. De act is zeker niet langdradig maar kort en krachtig, maar wat je ziet zet je op het puntje van je stoel. En natuurlijk Helmuts (her)ontdekking.

Colour Of Passion Steve Ekely

The Lion King

Als tragikomediant weet hij het publiek in twee seconden voor zich te winnen. Wat zeker als opmerkelijk mag bestempeld worden zijn de nieuwe kostuums die werden ontworpen en zeker voor het nummer The Lion King dat zeker het absolute paradepaardje is. Ruim drie uur humor, acrobatiek, muziek en dans dat is de samenvatting van The Colour of Passion. Het toont een breed scala aan circusvaardigheden en presenteert een duizelingwekkende dwarsdoorsnede van talent aan de top van het genre in Vlaanderen maar ook internationaal. Op de tonen van ‘Heb Je Even Voor Mij’, ‘Laat De Zon In Je Hart’, ‘Dans Je De Hele Nacht Met Mij’, ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen allemaal gezongen door Patrick Onzia.  Dit bracht een spontane polonaise op gang die begon bij niemand minder dan Marc Coucke himself, wat bewijst dat de show en de sfeer top is.  ‘Colour of Passion’ brengt wat het belooft en zeker een aanrader om te gaan bekijken, wij zijn fan.

Colour Of Passion einde

Voor meer foto’s klik hier

Praktische info:

Colour of Passion’, nog tot en met 17 september in Het Witte Paard, Vissersstraat 53 in Blankenberge. Showdiner kost 42 euro, zonder drank, en begint om 18 uur bij Cavallo Bianco. De show start telkens om 20.30 uur, deuren open om 18.30 uur. Rang 1: 49 euro. Rang 2: 39 euro. Info en tickets: 050 41 11 00 – http://www.witte-paard.be 

Colour Of Passion in première - IMG 8312