...

Salvatore Adamo in duet met David Vandijck

Salvatore Adamo nodigt David Vandyck uit

Salvatore Adamo nodigt David Vandyck uit voor een duet! Op vrijdag 29 juli 2022 kan je in Proximus Pop-Up Arena Middelkerke terecht voor een uniek concert van Salvatore Adamo. Die de best verkopende Belgische artiest blijft met meer dan 30 albums, 500 liedjes en meer dan 1 miljard platen. Het is niet alleen een bijzondere avond voor het publiek, Salvador en zijn muzikanten, maar ook voor zanger en songwriter David Van Dijk. Na eerdere gouden succes en de lancering van zijn recente album “Licht Aan De Overkant”, werd David door de levende legende uitgenodigd om een ​​uniek duet uit te voeren tijdens zijn concert in Middelkerke. “Na mijn samenwerking met Will Tura, wat in een een mooie vriendschap uitmondde, is dit de tweede grote droom die uitkomt.

Salvatore Adamo

Het telefoontje van Salvador

Als Nederlandstalige artiest is het nog steeds uniek als je met Adamo kunt duetten tijdens zijn concert. We hebben elkaar leren kennen via een wederzijdse kennis. Ik krijg meteen kippenvel als ik terugdenk aan het telefoontje van Salvador, vooral zijn mooie woorden over mijn stem en muziek. Hij luisterde naar mijn laatste album “Licht Aan De Overkant” en was er diep door ontroerd. Binnenkort gaan we samen ons duet repeteren. Prestaties terzijde, dit is het moment waar ik naar uitkijk. Ongelooflijk”, aldus David Vandyck. Tickets voor Salvatore Adamo en gastartiest David Vandyck in Proximus Pop-Up Arena Middelkerke op vrijdag 29 juli 2022 zijn verkrijgbaar via https://www.popuparena.be /nl/event/adamo-dba91922. De welbespraakte David Vandyck weet meestal wel wat hij moet zeggen, tenzij hij een paar dagen geleden een telefoontje kreegt van Salvatore Adamo.

Ik was echt verrast hoe goed hij me kende

De Italiaans-Belg staat wereldwijd bekend om klassiekers als “Dolce Paola”, “Sans Toi Mamie”, “Vous Permettez Monsieur” en meer. Naast zijn oprechte enthousiasme heeft hij niets dan lof over mijn muziek, mijn stem en de manier waarop ik optreed. Aan zijn uitleg hoorde ik dat hij het heel goed had ingelezen. Ik was echt verrast hoe goed hij me kende (lacht). Mijn Gold Records, het Tura Album en mijn meest recente album, Licht Aan De Overkant, waarvoor ik schreef met Will Tura, Jasper Steverlinck, Milo Meskens, Sam Bettens, Nick Schilder van Nick & Simon en Jacqueline Govaert van Krezip Song. Ik weet niet of dat hem overtuigde, maar afgaande op het enthousiasme dat hij in ons gesprek had, verheugde Salvatore zich op het concert en ons duet. Het is niet de eerste keer, maar het is heel bijzonder dat Adamo dit in zijn optreden doet.

David Vandyck (1)

Niet verklappen wat we gaan zingen

We zijn eruit, maar ik ga niet verklappen wat we gaan zingen”, zei David Van Dijk raadselachtig. “Voor mij is het een van de mooiste nummers in het rijke repertoire van El Salvador. Ik kan alleen maar blij zijn dat mij dit is overkomen. Ik denk dat dit een van de hoogtepunten van mijn carrière zal worden. ” Momenteel hebben Salvatore Adamo en David Vandyck geen plannen om hun gezamenlijke duet op single uit te brengen. “Momenteel ligt mijn focus op het promoten van mijn laatste album, Licht Aan De Overkant, dat begin mei uitkwam. Dit is mijn vijfde studioalbum. ‘Dans In De Regen’ is mijn huidige single en we bieden een Coole videoclip aan. Ik zou zeggen dat dit het beste album is dat ik ooit heb uitgebracht, omdat het zo dicht bij mij staat als artiest.”

Foto’s: House Of Entertainment.

David Vandyck Licht Aan De Overkant