...

Black Tie Affair met nieuwe single

Black Tie Affair schotelt nieuwe single voor

Black Tie Affair ft. Dennis van Aarssen – ‘Down Below’. De formatie schotelt met nieuwe single ‘Down Below’ een brede waaier aan muzikale smaken voor. Een artiestengroep waar muzikanten en producers elkaar afwisselen. Maar er is één gemeenschappelijk doel: ‘expect the unexpected’ zodra de muzikale wereld van Black Tie Affair zich aan je openbaart. De single “Down Below” is alles wat je niet zou verwachten van dit specifieke ensemble. Het huidige unieke trio van jazzzanger Dennis van Aarssen, bijgestaan ​​door het producersduo “Echo-Echo”, zoekt de grenzen van de muziek op en durft het tot het uiterste te verleggen. Er is geen vast frame, maar er is een breed audiospectrum aan muzikale varianten zoals electropop, jazz en jaren 80 dance te horen. Daarnaast heeft producerduo Echo-Echo samengewerkt met Dennis om een ​​nieuwe smaak toe te voegen aan het Black Tie Affair-ensemble.

Black-Tie-Affair-Ft.-Dennis-Van-Aarssen-Down-below

Black Tie Affair-familie

Dennis is een van de zeldzame talenten waarmee Sven en ik in de studio hebben mogen werken. Onverschrokken en constant grenzen verleggend, is zijn aanstekelijke passie voor het vak . We zijn verheugd om met hem samen te werken aan dit project, deel uit te maken van zijn reis en lid te worden van de Black Tie Affair-familie”, aldus Echo-Echo (Markus Mann & Sven Figee). De unieke talenten van de verschillende leden van de groep, met name de chemie tussen hen, bepalen de klank, structuur en uiteindelijk de compositie. Ze durven mekaar vanuit verschillende muzikale achtergronden uit te dagen en te versterken. Het resultaat is dus belangrijker dan de som der delen. Dennis van Aarssen is ongetwijfeld een zanggids die je er als zingende globetrotter heen brengt. Duik in zijn muziek en je zult een verscheidenheid aan muzieksmaken van over de hele wereld ervaren.

‘Down Below’, de nieuwe single van Black Tie Affair ft. Dennis van Aarssen kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.