...

Black Tie Affair met nieuwe single

Black Tie Affair openbaart zich

Black Tie Affair heeft een nieuwe single uit ‘She can make the rain go’ (Ft. Dennis van Aarssen). ‘She can make the rain go’ is alles wat je niet vermoedt van dit bijzondere genootschap. Verwacht het onverwachte zodra de muzikale wereld van Black Tie Affair zich aan je openbaart. “She can make the rain go” is alles wat je niet had kunnen vermoeden van deze unieke samenleving. Een uniek trio uit Nederland, bestaande uit jazzvocalist Dennis van Aarssen, ondersteund door MC en producer Skiggy Rapz, en gitarist Rene van Mierlo.

Black Tie Affair

Er zijn geen genrerestricties of restricties

“De groep heeft geen vaste samenstelling en zou dus morgen anders gevuld kunnen worden met nieuwe leden. We hebben één gemeenschappelijk doel: muzikale grenzen ontdekken… en die durven we verleggen. Geen vast raamwerk, maar een breed spectrum aan audio, van “electropop” tot “jazz” en “Latin”. Er zijn geen genrerestricties of restricties, en dat vind ik vrij uniek in de muziekwereld”, zegt Dennis van Aarssen. Het unieke talent van de leden van Black Tie Affair, maar vooral de chemie tussen hen, leidt tot klank, structuur en eindcomposities.

Muzieksmaken van over de hele wereld

Daag elkaar uit en geef elkaar kracht vanuit verschillende muzikale achtergronden. Het resultaat is dus meer dan de som der delen. Dennis van Aarssen is ongetwijfeld een zanggids die je als muzikale globetrotter bij de hand neemt. Geef je over en je krijgt een verscheidenheid aan muzieksmaken van over de hele wereld voorgeschoteld. Van een kleine georkestreerde en ingetogen popballad, tot meer uitbundige “Europese electropop ontmoet Amerikaanse swing” en terug, tot rustige ritmes en Latin groove. Melodisch maar met een beat, een bijzonder project dat smeekt om een ​​vervolg.

‘She can make the rain go’, de nieuwe single van Black Tie Affair featuring Dennis van Aarssen, kan u vanaf nu beluisteren op alle grote streamingplatformen.