...

Frank en Christel Galan brengen allebei een single uit

Frank en christel Galan gaan beiden solo

Frank en Christel Galan naast liefdespartners ook (solo)artiesten brengen op dezelfde dag allebei een single uit. “Tu Y Yo (Frank Galan) en ‘Alle Mannen’ (Christel Galan) zijn beide solosingles, maar natuurlijk helpen ze elkaar daarbij. Samen, maar apart”, lacht hij. het maken van een single komt heel wat kijken. De studio boeken, een single opnemen, visuals voor de pers en social media en ga zo maar door. Gelukkig zitten we in hetzelfde schuitje, steunen we elkaar en vertrouwen we altijd op elkaar. Dat is een van onze sterke punten als koppel, “zegt Christel”. Ongetwijfeld de “vernieuwende” en “gerevitaliseerde” Frank Galan, die anno 2022 nog weet hoe zuidelijke muziek moet klinken. Hij spreekt Spaans zoals zijn moedertaal, dat kun je horen op ‘Tu Y Yo’. “Passie, woede en temperament komen samen in een mooie, zomerse, frisse cocktail waar velen dol op zullen zijn. Van de honderden Nederlandse releases deze zomer ben ik zo’n beetje de enige die een single in het Spaans uitbrengt.

Volgend jaar zijn we 20 jaar getrouwd

Hiermee wil ik de zuiderse stranden naar de Lage Landen brengen”. Frank heeft sinds vorig jaar een platencontract bij een Nederlands platenlabel. Daarom werken we toe naar een brede internationale carrière. Zoals de titel van de single hierboven suggereert, gaat de nieuwe single van Christel Galan ook over haar partner. “‘Alle Mannen’ is een ode aan mijn man Frank. Volgend jaar zijn we 20 jaar getrouwd. In dit lied zing ik over elk soort man dat ik in Frank kan vinden. Met andere woorden, geen andere man kan mij behagen Christel zei: “Naar onze mening zijn we waarschijnlijk een van de mooiste showbizzkoppels in Vlaanderen. Of je nu op het podium staat of ernaast, je kunt onze oprechte liefde voor elkaar voelen. Christel toont met ‘Alle Mannen’ dat ook voor haar een mooi pad is aangelegd in de Vlaamse showbizz.  Haar uiterlijk, aanwezigheid en karakter zijn de perfecte ingrediënten om de harten van onze fans te veroveren”, aldus een trotse Frank Galan.

‘Tu Y Yo’, de nieuwe single van Frank Galan én ‘Alle Mannen’, de nieuwe single van Christel Galan, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.