...

Frank Galan tovert een LACH

Frank Galan tovert een LACH op jouw gezicht

Frank Galan begint de zomer met een zeer aanstekelijk deuntje. “LACH” is een heerlijk lied om samen te zingen en oorwurm, wat in de zomermaanden veel optimisme zal geven. “In deze nieuwe productie wil ik het eentonige patroon van het afgelopen jaar doorbreken. Een van mijn doelen is om een ​​mooie glimlach op ieders gezicht te toveren. Het kiezen van deze titel was dus makkelijk”, zegt uitbundige Frank Galan.

Frank Galan tovert een LACH - Hoes Frank Galan LACH

Nederlands is weer helemaal hot

“Ik denk dat dit originele nummer perfect past bij het beeld dat ik wil uitstralen, zuidelijk en vol temperament. Ik wil mijn Nederlandse repertoire uitbreiden. In het verleden zong ik voornamelijk Spaanse en andere meertalige liedjes. Nederlands is weer helemaal hot en ik vind het een mooie zangtaal.’ Ook voor Frank Galan was het afgelopen jaar een onplezierig jaar, maar we zijn goed op weg naar betere tijden. “Als je dit nieuwe album hoort, krijg je meteen een dosis zonneschijn en vreugde.

De nieuwe single “Lach” bevordert ook je conditie

Na 30 jaar van mijn carrière ben ik nog steeds net zo enthousiast en voel mijn passie voor muziek meer dan ooit”, zegt Frank. De zomer kan nu eindelijk beginnen met de single. De nieuwe single “LAch” bevordert ook je conditie door een spannend ritme en tempo. Vreugde, vriendschap en vooral gedeelde vreugde zijn volgens Frank Galan de ingrediënten van deze nieuwe single.

‘Lach’, de nieuwe single van Frank Galan, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.