...

Romeo’s keren terug naar hun oude liefde

Romeo’s keren terug naar hun oude liefde: “We zijn vereerd dat we hiervoor gevraagd zijn!”  Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 2022 kan je in Proximus Pop-Up Arena Middelkerke terecht voor het 2de Zomer Schlagerfestival. Het wordt een speciale avond voor Romeo’s Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles, want naast hun optredens zijn zij dit jaar de presentatoren die Laura Lynn, Christoff, Bart Kaëll en alle andere artiesten aankondigen. Met deze bijzondere opdracht treed het trio in de voetsporen van Kürt Rogiers de man van wie ze het presentatiestokje overnemen.

 Romeo's met V

“Uiteraard zijn we vereerd dat de zomereditie van het Schlagerfestival ons heeft uitgenodigd om de omkadering en presentatie te verzorgen. We spreken uit ervaring, want voor artiesten is er niks zo fijn dan wanneer ze op een toffe manier, met de juiste woorden en het nodige enthousiasme worden aangekondigd bij het publiek”, zegt Davy Gilles. Naast zijn optreden met De Romeo’s treed hij ook op met zijn zangpartner en echtgenote Sasha Rosen in Middelkerke. “Ik ben erg benieuwd hoe mijn twee partners Sasha en Davy gaan verwelkomen. We laten ons verrassen”, gaat hij geamuseerd verder.

Momenteel hebben de Romeo’s geen plannen om nieuwe muziek in het West-Vlaams uit te brengen, maar volgens Gunther Levi kan hun aankondiging binnenkort enkele West-Vlaamse klanken, woorden, concepten of uitdrukkingen bevatten. “De partner van Chris en mijn vrouw zijn van West-Vlaamse afkomst en we spelen bijna elke week met de Romeo’s in West-Vlaanderen. We brachten ‘Naar de kermis’ met Laura Lynn uit. Ze komt uit de provincie, dus we zijn in de mogelijkheid deze presentatie te overgieten met een West-Vlaamse saus.”

Laura Lynn met microfoon

Volgend jaar vieren de Romeo’s hun 20e verjaardag, en en zoals ze het in hun actuele hitsingle ‘Echte Vrienden’ bezingen, vinden deze drie vrienden het oprecht fijn om samen op stap te zijn. De intro van ‘Viva De Romeo’s’ is al genoeg om de menigte aan het bewegen te krijgen. Waar ze ook gaan, ze hebben altijd plezier en zorgen voor gezellige, onvergetelijke momenten. “Gelukkig heeft de stijlvolle Proximus Pop-Up Arena van Middelkerke een stevige dakconstructie, maar we zullen er alles aan doen om  symbolische het dak er doen af te gaan.

Het wordt weer een feest waar we heel erg naar uitkijken”, zo luid de stem van De Romeo’s. Met deze presentatie zijn De Romeo’s niet aan hun proefstuk toe, want in het verleden deden ze dat ook al op de voorjaarseditie van Het Schlagerfestival dat in Hasselt plaatsvindt. De Romeo’s staan voor de tweede keer in Middelkerke, maar het is ook de eerste keer dat ze zullen presenteren op deze indrukwekkende locatie.

Foto De Romeo’s: House Of entertainment.

De Zomereditie van Het Schlagerfestival vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke, met Christoff, Yves Segers, Swoop, Bart Kaëll, Laura Lynn, Johan Veugelers, Sasha & Davy, Lindsay en De Romeo’s, die ook de presentatie verzorgen. Info en tickets voor vrijdagavond en zaterdagavond, vind je op https://www.schlagerfestivalzomer.be.

Aankondiging Schlagerfestival zomereditie middelkerke 2022