...

Middelkerke plakt en scant

Middelkerke plakt en scant affiches

Middelkerke plakt en scant: “We hebben ze goed zichtbaar gehangen, zodat iedereen kan meedoen!” “Het verbaast me hoeveel mensen er al gescand hebben met hun mobieltje, in de hoop dat ze kaartjes en een backstage bezoeken winnen”, zegt Rebecca Hentjens van De Vishoek, de vishandel in de Middelkerkse Kerkstraat. Net als veel van haar collega-handelaars in Middelkerke, heeft haar winkel een opvallende Schlagerfestival zomereditie-concertposter. Het vindt voor het tweede jaar op rij plaats in de Proximus Pop-Up Arena te Middelkerke op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 2022.  “Via de affichecampagne ‘Middelkerke plakt’ willen we zoveel mogelijk inwoners en lokale ondernemers aanmoedigen om onze concertaffiches op een prominente plaats op te hangen zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen aan onze wedstrijd.

Middelkerke plakt Rebecca Hentjens

Gratis tickets en exclusieve backstage tour

Zij kunnen dan gratis tickets en exclusieve backstage tour op ons festival winnen. Wie graag eens een praatje slaat met De Romeo’s, Sasha & Davy, Yves Segers, Christoff, Laura Lynn, Lindsay, Johan Veugelers, Bart Kaëll of Swoop, maakt een kans als ze de QR-code scannen op de poster. We hebben meer concertkaarten verkocht dan vorig jaar, maar voor deze zomereditie zijn nog steeds tickets beschikbaar voor vrijdag- en zaterdagavond. Voor de show op zaterdag moeten ze wel snel zijn, want daar zitten we aan de laatste tickets”, zegt Annelies Vrijdag namens de organisatie. Alle deelnemers zijn enthousiast over de postercampagne. “Deze poster hangt al sinds het begin van de week bij ons. Ik moet zeggen, we zijn geschrokken hoeveel mensen al voor de etalage met een smartphone staan, of mensen die een poster zijn komen vragen om hem zelf thuis op te hangen”, zegt Nancy Debeucklaere van het populaire kapsalon Carin Center uit de Middelkerkse Kerkstraat.

Middelkerke plakt Nancy Debeucklaere

Nieuwsgierig naar wat er backstage op zo’n festival gebeurt

Naast de dienst toerisme in Middelkerke en Westende is het samen met modeboetiek The Gallery 34 (Leopoldlaan 80) de plek waar inwoners van Middelkerke, Westende en de deelgemeenten gratis raamposters kunnen ontvangen. “Als ik dit van mijn vaste gasten hoor, zijn velen van hen nieuwsgierig naar wat er backstage op zo’n festival gebeurt. Ze vinden het allemaal leuk om een ​​of meer van de artiesten te ontmoeten. In mijn kappersstoel, hoor ik vaak de namen Christophe en de Romeo’s wanneer Ik vraag met wie ze specifiek willen ontmoeten. Dit weekend zijn de Belgische kampioenschappen wielrennen in Middelkerke. Met het goede weer in het vooruitzicht, ziet het ernaar uit dat je bij ons, net als vorig weekend, bij wijze van spreken weer over de koppen gaat kunnen lopen.

Middelkerke plakt’-concertposters

Gegarandeerd gaan er heel veel mensen hun telefoon de komende dagen bovenhalen om mee te spelen. Ik ben daar vrij zeker van”, zegt Nancy lachend. Handelaars uit Middelkerke en de deelgemeenten kunnen nog steeds meedoen met de gratis concertposters. Zij kunnen terecht bij de Dienst Toerisme (Joseph Casselaan 1) en krijgen, na registratie van deelname, ook een festivalticket van de organisatie. De inwoners kunnen ook terecht in het voormalige Postgebouw bij de Dienst Toerisme, bij kapsalon Carine Center (Kerkstraat 51) en modeboetiek The Gallery 34 (Leopoldlaan 80) voor hun gratis raamposter. De Zomereditie van Het Schlagerfestival vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke. De ‘Middelkerke Plakt’-actie loopt tot donderdag 14 juli 2022 middernacht.

Foto’s: House Of Entertainment.

Aankondiging Schlagerfestival zomereditie middelkerke 2022