...

Kimberly, Regi Academy-finaliste met “Anders”

Kimberly Fransens met “Anders”

Kimberly Fransens, Regi Academy-finaliste brengt persoonlijke single ‘Anders’ uit: “Laten we ietsje minder streng zijn voor onszelf”. Als derde finaliste uit het populaire tv-programma richt ze nu ook haar pijlen op Vlaanderen. Haar muzikale kwaliteit en geweldige killerlooks zijn een fantastische combinatie, die de 29-jarige Kimberly Franzens uitspeelt in haar muziek en optredens. Vorig seizoen eindigde ze als derde op de Regi Academie (VTM2), wat een mooie springplank is naar Vlaanderen met haar nieuwste single “Anders”. Denk aan de naam Kimberly Fransens, een charmante artieste die weet hoe zij dingen voor elkaar moet krijgen. In plaats van stil te zitten tijdens de Covid-19 pandemie, bracht ze haar eigen muziek uit: “Beter” en “We Komen Er Wel Uit” werden hartelijk ontvangen en gedraad door vele radiostations in Vlaanderen en Nederland.

Kimberly Fransens Anders

Haar enthousiaste instelling en doorzettingsvermogen

Ze eindigde als derde in de finale op Regi-academy. Door haar enthousiaste instelling en doorzettingsvermogen kwam ze in beeld van CTM Music. Haar nieuwe single “Anders” is de eerste vrucht van de samenwerking. Kimberly schreef mee aan het lied, dat haar nauw aan het hart ligt en gaat over persoonlijke worstelingen en andere gevoelens. “Het nummer gaat over alledaagse dilemma’s, onzekerheid en het daaruit voortvloeiende gevoel: waarom ben ik anders? Het geeft de luisteraar wel een idee van wat ik denk. Maar we hebben allemaal deze onzekerheden. We moeten minder streng zijn voor onszelf en onthoud: je bent niet alleen”, klinkt dat enthousiast. Kimberly Fransens staat in de muziekwereld bekend om haar ongeëvenaarde stem en sterke persoonlijkheid in alle muziek en op het podium.

Haar eigen YouTube-kanaal

Met “Love You Better” ft. Julian Jordan en “Vergeet te onthouden” ft. Yellow Claw, ze was een hit met labels als Powerhouse, 8Ball, Armada, Cloud9 en meer. Op haar eigen YouTube-kanaal doet Kimberly regelmatig verslag van de nieuwste tracks, die ook regelmatig door originele artiesten worden gedeeld. Het YouTube-kanaal van Fransens heeft meer dan 55.000 abonnees en meer dan een miljoen videoweergaven, zoals covers van Lady Gaga (3,8 miljoen) en The Greatest Showman (1,2 miljoen), zijn zeker het bekijken waard. Kimberly is ook zeer succesvol als huisartiest op de Nederlandse radioshow “Platenbazen” op 538. Hier toont en luistert ze naar vocaal vuurwerk door bijna elk genre te zingen, en ze weet ze allemaal op een prachtige manier onder de knie te krijgen. Het talent van Kimberly wordt nogmaals onderstreept met haar nieuwe, frisse Nederlandstalige popsong ‘Anders’.

Anders’ van Kimberly Fransens verscheen op CTM Music en is nu digitaal beschikbaar.