...

Jérémie Vrielynck verrast met nieuwe single

Jérémie Vrielynck verrast

Jérémie Vrielynck verrast met nieuwe single ‘We Sluiten De Gordijnen’. We hebben er even  moeten op wachten, maar vanaf vandaag is de nieuwe single “We Sluiten De Gordijnen”  uit. Na een doorbraak in de top 10 met nummers als ‘Alleen Bij Jou’, ‘Als Je Hem Achterlaat’ en ‘Zie Ik Jou Ooit Weer’, is de nieuwe single van de West-Vlaming een hit met moderne Europese pop (Dua Lipa, Ava Max, Ed Sheeran), zette de volgende stap in zijn carrière. De bijdrage van producer Loek van der Grinten (Maan) is ook de meerwaarde van het voorzien van nieuwe sounds. Jérémie bedacht en regisseerde meteen de bijbehorende videoclip. ‘We Sluiten De Gordijnen’ verschijnt op JV Records/House of Entertainment en is digitaal verkrijgbaar.

 Jérémie Vrielync We Sluiten De Gordijnen

Een kanshebber voor een zomerhit

“Ik schrijf graag over wat er werkelijk gebeurt. Over verliefd worden, en het moment waarop je het eerste kriebels voelt en de hele dag in bed wilt doorbrengen met je geliefde. Als je erover nadenkt: “We schuiven de gordijnen dicht en laten we laten ze gesloten, zelfs morgen. “Dus daar gaat mijn nieuwe single “We Sluiten De Gordijnen” over, een pakkend nummer met een sterk refrein dat je meteen meezingt. Toen we de video draaiden, merkte ik dat Iedereen gewoon luistert en spontaan meezingt. “Ik heb gemerkt dat deze single een kanshebber zou kunnen zijn voor een zomerhit, wat geweldig zou zijn”, aldus de multi-getalenteerde artiest.

Jérémie Vrielynck, is zeker een selfmade man

Jérémie Vrielynck, die op 23 mei 22 wordt, is zeker een selfmade man. In de eindfase van zijn opleiding aan het Conservatorium van Brussel combineert hij zijn studies nog steeds met het componeren van nieuwe muziek. “De afgelopen weken hebben we ons op het hele team gefocust, ik heb vijf of zes nieuwe nummers geschreven met verschillende Nederlandse componisten en tekstschrijvers. Ik ben vanaf het begin bij de opnames betrokken geweest als muzikant en zat mee achter de studioknoppen.  Ik ben zo blij dat mensen horen dat we terug zijn met nieuw materiaal en nieuwe geluiden en een nieuwe, frisse productie, die deels uit Nederland is overgewaaid.

Stappen vooruit gezet

Op mijn nieuwe single “We Sluiten De Gordijnen” hebben we echt een paar stappen vooruit gezet. Als je goed luistert naar “We Sluiten De Gordijnen”, hoor je invloeden uit de Europese popmuziek. “Het klinkt internationaler, maar het is nog steeds gemakkelijk te begrijpen muziek die ik heb gemaakt. Dit keer werkte ik met een Nederlands team, waaronder producer Loek van der Grinten. Hij deed het laatste nummer van Maan als producer. Het was niet alleen leuk, maar het was heel inspirerend om met hem in de studio achter de knoppen te zitten”, zegt Jérémie Vrielynck.

Naast de single verschijnt binnenkort een videoclip

Naast de single verschijnt binnenkort een videoclip, waarbij hij opnieuw het script en de regie voor zijn rekening neemt. “Met fotograaf en actrice Naomi De Swaef, die bij ons studeerde aan het Conservatorium van Brussel, kregen we al snel bijzonder werk gedaan. Helaas hadden we niet het Amerikaanse budget (lacht), maar ik had veel creativiteit. We zijn erin geslaagd om ons doel te bereiken. Samen met de video rollen we de komende weken ook een TikTok-dans uit omdat we helemaal up-to-date zijn (lacht). Op die manier kunnen we er iedereen bij betrekken.

We Sluiten De Gordijnen‘ van Jérémie Vrielynck verscheen op JV Records / House of Entertainment en is digitaal beschikbaar.