...

Ammar en Snelle zorgen voor dé ultieme oorwurm!

Ammar en Snelle gaan voor voor dé ultieme oorwurm

Ammar en Snelle zorgen met ‘De Laatste’ voor dé ultieme oorwurm! Noem ‘De Laatste’ gerust een kandidaat-zomerhit voor de populaire 25-jarige Ammar. De Nederlander van Turkse afkomst ging vorig jaar viraal op Dumpert toen hij een scherpe versie van André Hazes klassieker “Ik Leef Mijn Eigen Leven” van achter de toonbank van de kebabzaak van zijn neef bracht. Zijn debuutsingle, “Terug Naar Vroeger”, verscheen eerder dit jaar en kreeg veel aandacht in de Lage Landen. Met zijn nieuwste werk, “De Laatste”, komt Ammars carrière in een stroomversnelling, mede dankzij een bijzondere samenwerking met Snelle (“Reunion”, “Smoorverliefd”, “Blijven Slapen “). Voor Snelle is het duet een muzikale zijsprong, maar als je goed luistert, zie je meteen dat de twee verschillende muziekgenres in dit nummer perfect op elkaar zijn afgestemd en een ware oorworm in de mix opleveren. Ammar bracht “De Laatste” uit met Snelle op diens Lieve Jongens-label.

Ammar & Snelle De Laatste

De Nederlander van Turkse afkomst

Laten we eerlijk zijn: dat gevoel kennen we allemaal, vooral hoe moeilijk het is om weg te gaan als een feest, bar of café gezellig is. Ammar’s De Laatste gaat over dat gevoel. De Nederlander van Turkse afkomst was al te zien op Omroep Max’s Koffietijd onder meer met zijn debuutsingle “Terug Naar Vroeger”, maar ook verschillende radio- en tv-stations in Vlaanderen omarmden en ondersteunden eerder dit jaar zijn lied. Samen met zijn ‘platenbaas’ en collega-artiest Snelle zou Ammar met ‘De Laatste’ misschien wel eens een dikke hit te pakken kunnen hebben. Het duo bracht onlangs het onaangekondigde nummer ten gehore op de set van Paaspop Snelle en duizenden festivalgangers begonnen meteen mee te zingen. “Ik vind het een sterk, onwerkelijk gevoel voor ons allebei. Na mijn succesvolle debuut ben ik zeker trots dat ik deze opvolger nu met Snelle kan uitbrengen.

 ‘De Laatste’ van Snelle en Ammar is digitaal beschikbaar. De song verscheen op Lieve Jongens, het sublabel van ROQ ’ N Rolla Music.