...

Peter Luts gaat helemaal ‘Loco

Peter Luts met Hunter Falls en Inky Midway

Peter Luts gaat helemaal ‘Loco’ met Hunter Falls en Inky Midway. Peter Luts DJ en producer trapt de zomermaanden af ​​met zijn nieuwe clubtrack “Go Loco”. Na het emotionele, melodieuze ‘Human’ werkte hij opnieuw samen met de getalenteerde, jonge en opkomende singer-songwriter Hunter Falls. Het paar rekruteerde ook hun populaire Belgische collega en singer-songwriter Inky Midway, die haar muziek zelf omschrijft als poppy, catchy, elektronische en excentrieke dans. Met andere woorden, de perfecte muzikale compositie voor “Go Loco”. “We beginnen met een idee en werken dit vervolgens uit tot een basisstructuur. Terwijl de teksten en zang worden toegevoegd, vindt de niveau en gelaagdheid van het nummer onmiddellijk plaats.

Peter-Luts-feat.-Hunter-Falls-Inky-Midway

Veel tijd en energie steken in elk nummer

Dat klinkt technisch (lacht), maar in wezen betekent het dat we veel tijd en energie steken in elk nummer dat we uitbrengen. Het is belangrijk voor mij dat ik en de mensen met wie ik werk een goed gevoel hebben bij wat we maken. In tegenstelling tot recente nummers is “Go Loco” een ander erg vettig clubnummer. Met de feestelijke zomer die nadert, biedt dat wel perspectief (lacht)”, zegt hij enthousiast. Op basis van de eerste publieke reactie ziet de nieuwe single “Go Loco” van Peter Luts, Hunter Falls en Inky Midway er redelijk goed uit. “Ik heb hele toffe berichten gekregen van kennissen die de nieuwe single hebben gehoord. Fijn om te horen dat het publiek nu al enthousiast is. Hoe dan ook, dit is een nummer dat je meteen kunt toevoegen aan je eigen Party, House of Dance-lijst”, voegt Peter Luts er nog aan toe.

Go Loco’ van Peter Luts, Hunter Falls en Inky Midway verscheen op het Voyager-label van Peter Luts en is digitaal beschikbaar.