...

Middelkerke wordt dé musicalhoofdstad

Middelkerke dé musicalhoofdstad van Vlaanderen!

Middelkerke wordt op 30 juli 2022 voor ‘One Night Only’ dé musicalhoofdstad van Vlaanderen! Dag op dag, vijf jaar geleden, op 18 april 2017, zag productiemaatschappij Deep Bridge het levenslicht. Met ‘Sneeuwwitje’, ‘The Sound of Music’, ‘Mamma Mia!’, ‘Rent’, ‘Robin Hood en ik’ en ‘Charlie and the Chocolate Factory’ op het menu, kunnen we al zeggen dat het een grand crusjubileumjaar is. Maar bij Deep Bridge gaan ze er zoals genoegzaam bekend al eens graag losjes over. Dat “los erover” kreeg de naam “One Night Only” en het feest vind plaats op 30 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in aan’t zeetje, Middelkerke.

Middelkerke-One-Night-Only

Het grootste en gekste muziekfeest

One Night Only’, het grootste en gekste muziekfeest van Vlaanderen, brengt een groep musicalsterren samen op het podium. Het is geen geheim dat de glamoureuze nachtegaal Helle Vanderheyden en haar onvergelijkbare partner Nordin ‘Wonka’ De Moor op het podium zullen staan ​​tijdens de festiviteiten. Vandaag kunnen we een hoop authentieke muziek en zang toevoegen aan de line-up. Vandaag mogen we met Ann Van den Broeck, Koen Crucke, Ruben van Keer, Lien Van den Bossche, Pieter Jan de Paepe, Stany Crets, Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke, nog een lading pure klasse en vocaal vuurwerk aan de line-up toevoegen (and there’s more to come!).

Artiesten One Nicht Only 2022

Een krachtig live-orkest, een ijzersterk ensemble

Geef die elegante artiesten dan een krachtig live-orkest, een ijzersterk ensemble en de grootste muzikale productie en je weet dat de Proximus Pop-Up Arena na “slechts één nacht” geen dak meer heeft. Ze brengen trouwens niet alleen de hits en klassiekers uit het werk van Deep Bridge dat de afgelopen 5 jaar op het podium heeft gestaan ​​nee, maar ook de musicals die ze willen, hebben gewild of misschien nooit zullen spelen. Bereid je dus maar voor om lekker los te gaan op ‘The Time Warp’, leef ‘La Vie Bohème’ en dans een gat in de nacht op ‘Dancinq Queen’.

Dit waanzinnige, niet te missen verjaardagsfeestje voor 5 jaar Deep Bridge, maakt op 30 juli 2022 van Middelkerke dé musicalhoofdstad van Vlaanderen…for ‘One Night (and One Night) Only’ and everyone is invited! 

Foto: House Of Entertainment.

Tickets & info: www.deepbridge.be.

5 jaar Deep Bridge Musical 2022

Bij een verjaardagsfeestje horen cadeautjes, maar de jarige draait de rollen in deze om en deelt die liever uit aan hun trouwe publiek…. Wanneer je vanaf nu tot en met zondag 24 april 2022  een ticket koopt voor ‘One Night Only’, krijg je er zomaar – gratis en voor niets – een extra ticket bovenop!!