...

“Countrylife” gaat van start

“Countrylife” gaat van start in De Schorre in Boom

“Countrylife” gaat van start in De Schorre in Boom! Vanmorgen ging het nieuwe Countrylife-evenement officieel van start in Booms provinciale domein De Schorre. Countrylife is een inspirerende buitenactiviteit gericht op buitenenthousiastelingen, gelukkige levensgenieters en positieve waardezoekers. De show draait om zes centrale thema’s: Paardensport, Jagen, Vissen, SUV & 4X4, Country Living en actieve buitensporten. Meer dan 100 exposanten hebben al deelgenomen aan dit evenement! Countrylife is een feest voor mensen die een passie hebben voor het het buitenleven.

Countrylife 2022

Georganiseerd en begeleid door de topmensen

Dit gloednieuwe evenement wordt georganiseerd en begeleid door de topmensen in hun respectievelijke vakgebieden en staat garant voor ervaringen en nieuwe trends in paardensport, jagen, vissen, SUV & 4X4, plattelandsleven en actieve buitensporten. Ook de smaakpapillen van de bezoekers worden tijdens het evenement verwend. U kunt ter plaatse heerlijke en gevarieerde gerechten bestellen bij diverse foodtrucks. Gezelligheid en afwisseling zijn de troeven op het grote terras. Geert Simoen, organisator: Na een intense voorbereidingsperiode zijn we blij dat het vandaag eindelijk zover is: de eerste editie van Countrylife!

Het provinciaal domein in Boom is de gedroomde locatie

Er is de afgelopen periode hard gewerkt om dit nieuwe evenement uit de grond te stampen maar ik mag toch stellen dat we er staan vandaag. Het provinciaal domein De Schorre in Boom is de gedroomde locatie en wij zijn er klaar voor om dit weekend nog meer bezoekers te mogen ontvangen. De manege heeft op zaterdag, zondag en maandag doorlopend ruitershows. De jongsten kunnen een een stokpaardjesparcours afleggen op de stand van Paardensport Vlaanderen. Als het op vissen aankomt, zijn er tal van mogelijkheden om het te proberen: begin met vissen op alle niveaus en alle secties, test bellyboats, bouw startkano’s en meer.

Countrylife 2022 (1)

Interactieve simulator voor jagers, schutters en beginners

In de Hunting Zone krijg je de kans om je talenten te ontketenen SimShoot; ’s werelds meest geavanceerde mobiele interactieve simulator voor jagers, schutters en beginners. Je kunt de bal slaan op een Beats- of Golfstandaard. Bij de Steele Wood Sport-stand van de International Competitive Woodcut Sports Series kun je experts zien die ondergedompeld zijn in de kunst van het carven. Bij de honden zijn er doorlopend demo’s, afwisselend in het water en op het land: zo krijg je een duidelijk beeld van de specifieke eigenschappen van elk hondenras! Afspraak dit weekend in De Schorre in Boom!

Countrylife 2022

Foto’s: Countrylife.

PRAKTISCH
Countrylife
De Schorre – Boom
Gedurende het volledige paasweekend
van vrijdag 15 tot en met paasmaandag 18 april 2022

alle info via www.countrylife-event.be
Countrylife is een organisatie van Content Event