...

Rampage Open Air tovert Kristalpark Lommel om

Rampage Open Air tovert Kristalpark Lommel om

Rampage Open Air tovert Kristalpark Lommel opnieuw om tot drum-‘n-bass- & dubstep-Walhalla. Op 1, 2 en 3 juli 2022 komen ze naar Lommel en verandert Kristalpark opnieuw in een walhalla voor alle drum, bass en dubstep fans. Na de zeer succesvolle eerste editie in 2019 belooft de tweede editie van ’s werelds grootste Drum ’n bass & dubstep festival een werkelijk ongekend feest te worden. Met meer dan 250 van de topacts van het genre presenteert de organisatie de grootste dubstep-line-up ooit in Europa, met absolute hits als Nero, Andy C, Camo & Krooked, Koven, Modestep, Luude, Macky Gee, Murdock en anderen (full line).

Rampage-Air-Lommel-2022

Schaatshellingen, speelattracties, voor- en nafeesten

Naast het Belgische en internationale geweld verspreid over 4 podia, kunnen de feestbeesten terecht op de schaatshellingen, speelattracties, voor- en nafeesten, stille discotheken of gewoon genieten van de 2 zwembaden en de bioscoop op het grote scherm op het terrein. Na het uitverkochte weekend met 30.000 feestvierders in maart 2022 in Sportpaleis Antwerpen, gaat de organisatie met een max. capaciteit van 20.000 drum-‘n-bass & dubsteppers per dag zeker voor niet minder.

Rampage-Air-Lommel-2022-1

Foto’s: House Of Entertainment.

Dit  is in samenwerking met de stad Lommel.
Tickets & info: www.rampageopenair.eu.

WATCH aftermovie Rampage Open Air 2019

Praktisch:
1, 2, 3 juli 2022
Festivalterrein Kristalpark Lommel
Adres : Balendijk, 3920 Lommel
Organisatie : In samenwerking met stad Lommel

Er is camping voorzien
Camping ticket: 42 Euro (early bird), geldig van vrijdag 1 juli (10:00h) tem maandag 4 juli (13:00h).
Er zullen bussen worden ingezet tussen Station Mol en het festivalterrein. Busticket op voorhand aan te kopen. 10 Euro voor heen en terug.

Parking nabij het festivalterrein.
www.rampageopenair.eu