...

Deep Bridge gaat voor ‘Rapunzel’

Deep Bridge en Rapunzel

Deep Bridge gaat voor ‘bigger and bolder’* versie van sprookje ‘Rapunzel’. Na het succes van dit seizoen “Sneeuwwitje” en “Robin Hood & Ik”, goed ontvangen door het publiek (beide producties toeren ook in Vlaanderen!), is Deep Bridge zeker niet zinnens om op zijn lauweren te rusten. In dit jubileumjaar – 5 jaar Deep Bridge – is de sprookjesboog al strak, vooruitkijkend naar 2023, en het doorslikken van de zure appel van het nakende afscheid van deze twee heerlijke producties toch net dat tikkeltje zoeter. Voor het vijfde sprookje in vijf jaar is het alle hens aan dek, want in maart en april 2023 reist Deep Bridge naar Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt (voorstellingsdata in Gent worden binnenkort bekend gemaakt), en “Bigger and Bolder” * Versie van “Rapunsel”.  Traditioneel wordt er in het voorjaar één grote ‘volwassen’ musical vertoont.

Deep Bridge Aankondiging Rapunzel 2023

Dubbele betekenissen en grappige liedjes

In 2023 is er een zeer grote nieuwe versie van het geliefde sprookje van de gebroeders Grimm. En dat met grotere sprookjesdecors, een uitgebreid ensemble, nog meer oorwurmen van liedjes, een karrenvracht aan humor, een totaalbeleving die start in de foyer,… Het verhaal van Rapunzel is (heel) simpel: mama, Rapunzel, baby, heks, auto, prins, lange staart. We moeten je niet vertellen dat het script wordt afgewisseld met oneliners, dubbele betekenissen en grappige liedjes als je weet dat Stany Crets de pen heeft opgepakt en een eigentijdse nieuwe versie van het verhaal heeft geschreven. Samen met sprookjespartner in crime Ad Van Dijk, die voor mooie muziek zorgt, en Joris Van Veldhoven, die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van de meest magische sprookjesversieringen. Het wordt weer smullen voor jong en minder jong. Kortom, dat wordt v(l)echten voor tickets!

‘Rapunzel’ speelt in maart en april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt. Tickets & info: www.deepbridge.be.

!! Geniet nog tot en met zondag 1 mei 2022 van 15% lanceringskorting
op tickets voor ‘Rapunzel’ !!